ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Το αντιρατσιστικό μας μάρανε

Συζητούμε ατέλειωτες ώρες για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.


Ο αρμόδιος Υπουργός έντρομος, το πάει και το φέρνει μπρος-πίσω στην Βουλή σαν καυτή πατάτα.

Ολόκληρη κυβέρνηση, με κρισιμότατα ζητήματα οικονομικού, πολιτικού και κοινωνικού χαρακτήρα ανοιχτά, με μια κοινωνία στα κάγκελα λόγω ανέχειας, αδικίας και φτώχειας, κοντεύει να καταρρεύσει εξαιτίας ενός νομοσχεδίου που εν πολλοίς είναι άνευ σημασίας.

Αν ρωτάτε την προσωπική μου γνώμη, κανένα αντιρατσιστικό νομοσχέδιο δεν είναι απαραίτητο. Η ελληνική νομοθεσία καλύπτει επαρκώς το θέμα και οποιαδήποτε επιπλέον νομοθετική ρύθμιση με αυτόν ή τον άλλον τρόπο, δεν θα είναι παρά μια απόπειρα ποινικοποίησης της σκέψης, της γνώμης και της άποψης.

Φυσικά, κανείς δεν ρωτά την προσωπική μας γνώμη για το αντιρατσιστικό, ενώ η κυβέρνηση για ακόμη μια φορά αρνείται να ενημερώσει ξεκάθαρα τον κόσμο:

Το αντιρατσιστικό, είναι δέσμευση της χώρας απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αν θέλουμε να είμαστε μέρος αυτής της ομάδας κρατών, πρέπει να ψηφίσουμε ένα εμφανώς λανθασμένο και ατελέσφορο νόμο που αυτές οι χώρες πιστεύουν στην πλειοψηφία τους πως είναι σωστός. Μπορεί για κάποιες από αυτές να «δουλεύει» ένας τέτοιος νόμος. Όχι όμως και για την χώρα μας.

Αν το δούμε υπό αυτό το πρίσμα, το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο δεν είναι παρά ένα πικρότατο χάπι που θα πρέπει να καταπιούμε «αμάσητο» αν θέλουμε να συμπορευόμαστε με τους ευρωπαίους εταίρους μας. Αν δεν θέλουμε πάλι, με γεια μας, με χαρά μας. Να το πούμε όμως ξεκάθαρα, να το χωνέψουμε, να το αντιληφθούμε, να το καταλάβουμε: Θα φύγουμε από την Ε.Ε. για να μπορεί ο «χ» ρέκτης ελευθερόφρων Έλλην πολίτης να αμφισβητεί το εβραϊκό ολοκαύτωμα, χωρίς να κινδυνεύει να πάει φυλακή!

Αυτή είναι η μαύρη αλήθεια με το αντιρατσιστικό. Ό,τι άλλο ακούγεται, συζητιέται, «παζαρεύεται», πωλείται ή αγοράζεται μέσα στο ανερμάτιστο ελληνικό πολιτικό σύστημα της σήμερον, δεν είναι παρά φληναφήματα πολιτικάντηδων που αρνούνται να παραδεχτούν την αλήθεια και κυρίως, αρνούνται να την πουν ξεκάθαρα στον λαό. Όπως ακριβώς κάνανε και κάνουνε σε όλα τα σοβαρά και κρίσιμα θέματα για την χώρα, τα τελευταία διακόσια χρόνια από την σύσταση του νεοελληνικού κράτους.


Akenaton

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου