ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Οι δέκα πόλεις που «διώχνουν» τους τουρίστες

«Εχθρικός» είναι μία σκληρή λέξη και όπως μπορεί να μαντέψει κανείς, πολύ υποκειμενική, και μάλιστα όταν έχει να κάνει με πόλεις, ταξίδια και τουρίστες.


Στην φετινή ψηφοφορία του βρετανικού περιοδικού Condé Nast Traveler οι αναγνώστες κλήθηκαν να βαθμολογήσουν πόλεις του κόσμου με βάση διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης και της φιλικότητας των κατοίκων για να καταλήξουν στις δέκα πιο αφιλόξενες.
Μερικές φορές αυτό δεν έχει να κάνει με τους πολίτες μόνο. Τα πάντα, από την τοποθεσία (σε κανέναν δεν αρέσει μία πόλη – αεροδρόμιο) μέχρι το μέγεθος και τη γλώσσα μπορεί να κάνει αποκρουστικό έναν προορισμό στους τουρίστες και να είναι ένας από τους παράγοντες για να την κρίνουν «μη φιλική».
Ξεκινώντας αντίστροφα, η λίστα έχει ως εξής:
10. Νασάου (Μπαχάμες)
Αν και η Νασάου διαθέτει πανέμορφες παραλίες και ωραία μπαρ, η έλλειψη υποδομών και δραστηριότητας εκτός των πολυσύχναστων περιοχών μπορεί να εξηγήσει τις επιφυλάξεις των τουριστών. «Δεν ένιωθα ασφαλείς να περπατώ έξω από τις τουριστικές περιοχές», σημείωσε ένας εκ των ερωτηθέντων αναγνωστών.
9. Μόντε Κάρλο (Μονακό)
Το Μόντε Κάρλο είναι η πιο διάσημη πόλη στον κόσμο για τη λάμψη, το γκλάμουρ και την επιτυχία, και ειρωνικά μοιάζει να είναι ο λόγος που οι αναγνώστες δεν την «νιώθουν». «Η κατανάλωση φτάνει στο χειρότερο βαθμό της, είναι απρόσωπη και ακριβή για μένα», τόνισε αναγνώστης – τουρίστας.
8. Μιλάνο (Ιταλία)
Η πρωτεύουσα της μόδας μπορεί να είναι παράδεισος για τους fashionista, αλλά αν ψάχνει κανείς την παραδοσιακή, ιταλική φιλία και φιλοξενία, μάλλον δεν θα τη βρει εκεί, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση.
7. Φραγκφούρτη (Γερμανία)...


Οι υπόλοιπες πόλεις ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου