ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του ο Σαμαράς!

Αν χρειαστεί ο Σαμαράς ας πάρει και φραγγέλιο να διώξει όσους είναι εκτός τόπου και χρόνου. Γιατί όχι ένας ανασχηματισμός να φύγουν οι άχρηστοι;



Έχουμε πολλές φορές γράψει στο antinews ότι στην παρούσα κυβέρνηση το βασικό πρόβλημα είναι ο… βηματισμός. Άλλοι πάνε με χίλια κι άλλοι σαν χελώνες. Άλλοι κάνουν τη δουλειά τους με αυταπάρνηση και προσοχή κι άλλοι φοβούνται τον ίσκιο τους, κάνουν συνεχή λάθη, εκθέτουν τους ίδιους και τον πρωθυπουργό.

Και τέλος, πολλοί υπουργοί και κυβερνητικά στελέχη κάνουν του κεφαλιού τους και στη συνέχεια τρέχει ο Σαμαράς να τους μαζέψει και να μαζέψει τα λάθη τους.

Τον τελευταίο καιρό τα λάθη έχουν πληθύνει και δίνουν το δικαίωμα σε όλο τον κόσμο να εξοργίζεται και στον ΣΥΡΙΖΑ να κοκορεύεται. Την ίδια στιγμή που γίνεται μια τελική προσπάθεια για έξοδο από τα μνημόνια, που υπάρχουν οι πρώτες ενδείξεις για φοροελαφρύνσεις και που επανέρχεται κάπως η αισιοδοξία, έρχονται απανωτά ουσιαστικά και επικοινωνιακά Βατερλό για να φέρουν την κυβέρνηση πίσω. Ένα βήμα μπροστά και πολλά με την όπισθεν δηλαδή. Τη μια ο ΕΝΦΙΑ, την άλλη η υπόθεση με τα ροδάκινα και το εμπάργκο, την τρίτη η φοροτρέλα με κυνηγητό ακόμη και όσων δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν.

Κι όλα αυτά πριν καν έρθει το φθινόπωρο και οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα. Τότε να δείτε γκάφες…

Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι ο πρωθυπουργός τα «έχει πάρει τόσο πολύ στο κρανίο» που ήδη έχει αρχίσει τα τηλέφωνα σε υπουργούς και στελέχη και τα… γαλλικά είναι η επίσημη γλώσσα συνεννόησής τους. Οι πληροφορίες μας λένε ότι έχει πάρει ήδη δύο – τρεις υπουργούς για να τους βάλει στη θέση τους και να τους επαναφέρει στην… τάξη καθώς έχουν κάνει τόση πολύ ζημιά στην κυβέρνηση που φημολογείται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τους έχει στήσει άγαλμα έξω από την Κουμουνδούρου.

Πριν μερικές ημέρες, κι ενώ ο Αντ. Σαμαράς ήταν στο κρεβάτι του πόνου από ισχιαλγία, πήρε υπουργό και τον έκανε… ρόμπα για θέμα το οποίο έπαιξε στα μέσα ενημέρωσης και δημιούργησε μια εικόνα χάους και ανοησίας στον κρατικό μηχανισμό. Δεν θα αναφέρουμε το όνομά του αλλά καλό θα είναι να είναι πιο… εργατικός και να αφήσει την επικοινωνία για τους άλλους. Διότι έρχονται και δύσκολες εξελίξεις για το υπουργείο του.

Επίσης, ο κ. Σαμαράς έχει ανοικτή επικοινωνία με τον Γκ. Χαρδούβελη ο οποίος είχε «κουραστεί» να… ενημερώνεται από τον Ιούνιο που ανέλαβε και πήγε διακοπές στο χωριό του, κάπου στην Πελοπόννησο.

Οι υποθέσεις με τον ΕΝΦΙΑ και με τις απανωτές εγκυκλίους της Σαββαϊδου που προκαλούν τρόμο και σύγχυση, μπορεί να μην είναι του άμεσου έργου του κ. Χαρδούβελη, όμως, κάποιος πρέπει να αναλάβει την ευθύνη. Ζούμε μέρες… Θεοχάρη που είχε προκαλέσει πανικό σε όλους τους Έλληνες. Έτσι, ανέλαβε ο Αντ. Σαμαράς να βρει λύσεις που δεν θα προξενήσουν κι άλλο πόνο στους πολίτες, όμως, σίγουρα η ζημιά έχει γίνει. Και την ομολογούν όλοι, ειδικά με τον ΕΝΦΙΑ.

«Πήγαμε για χρόνια πολλά τον Δεκαπενταύγουστο και μας έβριζαν για τον φόρο», έλεγε πρόσφατα η Πιπιλή και είχε δίκιο. Για να δούμε θα μαζευτούν και θα κάνουν επιτέλους καμιά σωστή δουλειά;

Και μέχρι πότε θα πρέπει να τους παίρνει και να τους κάνει παρατηρήσεις ο Σαμαράς;

Θα πει κανείς: Μα αυτός είναι ο αρχηγός, ας αναλάβει την ευθύνη. Σωστά όμως κάτι πρέπει να κάνουν και οι υπουργοί και οι παρατρεχάμενοι, δεν μπορεί να τα κάνει όλα ο πρωθυπουργός.

Όμως, αν χρειαστεί ο Σαμαράς ας πάρει και φραγγέλιο να διώξει όσους είναι εκτός τόπου και χρόνου. Γιατί όχι ένας ανασχηματισμός να φύγουν οι άχρηστοι;



Αntinews.gr

1 σχόλιο: