ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Πατέρας και γιος διαγνώστηκαν με καρκίνο στον εγκέφαλο

Δεν χωρά ο νους το τραγικό παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα σε μια οικογένεια από την Αγγλία, όταν πατέρας και γιος, διαγνώστηκαν με καρκίνο στον εγκέφαλο, με μερικές εβδομάδες διαφορά ο ένας από τον άλλον...



Όλα ξεκίνησαν τον Ιανουάριο, όταν ανακαλύφθηκε πως ο εφτά ετών Τζόσουα έχει καρκίνο στον εγκέφαλο, έπειτα από μια εξέταση που έκανε στα μάτια.

Δυο μήνες μετά, ΚΑΙ ο 42χρονος πατέρας του, Πίτ Τζόσουα διεγνώσθη με την ίδια ακριβώς ασθένεια, όταν την ώρα που οδηγούσε υπέστη μια κρίση.

Με το που οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και οι γιατροί ανακάλυψαν ότι προκλήθηκε από καρκινικό όγκο, τον ενημέρωσαν πως έχει μόλις δυο χρόνια ζωής.

Πλέον, τόσο ο πατέρας όσο και ο γιος, υποβάλλονται σε ακτινοθεραπεία, ενώ ο 42χρονος κάνει παράλληλα και χημειοθεραπεία.

Όσο για την μητέρα της οικογένειας; Η 38χρονη Λούσι, αναγκάζεται να κάνει τρεις δουλειές την ημέρα ώστε να τα βγάλουν πέρα, μιας και ο Πιτ έχασε την δουλειά του ως πιλότος με το που έγινε γνωστή η κατάστασή του.

Αν και δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη στην οικογένειά της, δεν χάνει την αισιοδοξία της και λέει πως «θα κάνω και τέσσερις δουλειές αν χρειαστεί. Αν και έχω τις σκοτεινές μου στιγμές, κοιτάζω να αξιοποιώ την κάθε στιγμή και να περνάω ποιοτικές ώρες με την οικογένειά μου».





madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου