ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Διαγωνιζόμενη στο τηλεπαιχνίδι “Dating Naked” μηνύει το κανάλι γιατί δεν έβαλε “θολούρα” στα γεννητικά της όργανα (ΒΙΝΤΕΟ)!!

Το κανάλι VH1 μηνύετε για 10 εκατομμύρια δολάρια γιατί δεν κατάφερε να κρύψει με την θολούρα λογοκρισίας τα γεννητικά όργανα της διαγωνιζομένης Jessie Nizewitz.



Δείτε ένα διαφημιστικό βίντεο του παιχνιδιού…



Η Jessie σε ένα επεισόδιο του "Ραντεβού Γυμνή" αφέθηκε να παλέψει στην παραλία με τον συμπρωταγωνιστή της, και τότε έγινε το μοιραίο. Όπως ισχυρίζεται της είχαν πει από το κανάλι πως όπως και στα άλλα επεισόδια θα έπεφτε θολούρα έτσι ώστε να μην γίνουν αποκαλύψεις. Κάτι που δεν έγινε φυσικά.


Dating Naked

Η κοπέλα είπε ότι είχε γίνει το αντικείμενο εμπαιγμού των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, και το υλικό είχε αναστατώσει την οικογένειά της. Ισχυρίζεται ακόμη ότι της κόστισε μια σχέση, μιας και το αγόρι της την παράτησε μετά από ότι συνέβη. Το 28χρονο μοντέλο δήλωσε: “ένιωσα πως μου είχαν πει ψέματα, με είχαν χειραγωγήσει, και χρησιμοποιήσει… είχα τρομοκρατηθεί”.


Dating Naked
Dating Naked

Εμείς της ευχόμαστε να τους τα πάρει χοντρά, και αναρωτιόμαστε γιατί κάποιο Ελληνικό κανάλι δεν έχει σκεφτεί να προβάλει αυτήν την τόσο αξιόλογη σειρά… ας μην δούμε άλλα ανερχόμενα ταλέντα φέτος.


Dating Naked
Dating Naked









allweirdstories.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου