ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Kαι στη ΝΔ υπάρχουν ομοφυλόφιλοι

Με ειδική τροπολογία στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που ούτως ή άλλως έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στο εσωτερικό των κομμάτων του κυβερνητικού συνασπισμού επανέρχεται το ζήτημα της επέκτασης του συμφώνου συμβίωσης.



Ξαναχτύπησε η...Τζιχαντίστρια του ΠΑΣΟΚ, η όψιμη υπερασπίστρια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Αφροδίτη Αλ Σάλεχ. Όπως γράφει ο Βηματοδότης, το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο πρέπει να περάσει και το θέμα του συμφώνου συμβίωσης τονίζοντας ότι η επέκταση του συμφώνου συμβίωσης και στα ομόφυλα ζευγάρια συμφέρει και τη ΝΔ.

«Έχει γούστο να μας πουν ότι δεν υπάρχουν ομοφυλόφιλοι δεξιοί» είπε η κ. Αλ Σάλεχ και τόνισε: «Ο βουλευτής μας Κ. Τριαντάφυλλος καταθέτει τροπολογία ειδικά για το σύμφωνο συμβίωσης. Θα το περάσουμε για να βγάλουμε από τη δύσκολη θέση και τους γαλάζιους».

Προφανώς έχει πρόβλημα η κ. Αλ Σάλεχ ή προσπαθεί να δημιουργήσει πρόβλημα εκεί που δεν υπάρχει. Εκτός κι αν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν συμφωνήσει σιωπηρά για το σύμφωνο συμβίωσης.

Αν είναι σωστό ή όχι είναι μια άλλη κουβέντα και το ποιος είναι ομοφυλόφιλος ή όχι δεν αφορά κανέναν. Στο κρεβάτι του ο καθένας κάνει ότι γουστάρει.

Αλλά αν είναι το αντιρατσιστικό να καταντήσει «κιλότα» που την τεντώνουν όποτε θέλουν οι δήθεν προοδευτικοί του ΠΑΣΟΚ ας μας το πουν να το ξέρουμε.


Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου