ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Γιόρτασαν τα Χριστούγεννα νωρίτερα γιατί σε 15 ημέρες πεθαίνει!

Μία ολόκληρη γειτονιά στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσα στον Σεπτέμβριο γιόρτασε τα Χριστούγεννα εξαιτίας ενός πατέρα στη γειτονιά που είχε μόλις 15 ημέρες ζωής.


Ο λόγος για τον 60χρονο Φρανκ, o οποίος μετά από μία απρόσμενη διάγνωση βρέθηκε να έχει καρκίνο και μάλιστα οι γιατροί του έδιναν μόλις ένα δεκαπενθήμερο ζωής.
Λάτρης των Χριστουγέννων ο 60χρονος Φρανκ θέλησε να ζήσει για τελευταία φορά τα Χριστούγεννα έστω και στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Στο πλευρό του όλη η οικογένειά του και η γειτονιά, που κάθε χρόνο χαιρόταν να τον βλέπει να στολίζει και να φωτίζει όλο το σπίτι του κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων εορτών.


Φωτό από το Facebook
Φωτό από το Facebook

Η διάγνωση του καρκίνου έγινε μετά από μία εξέταση ρουτίνας για μία άλλη επέμβαση που προγραμμάτιζε. Ωστόσο, όπως αναφέρει η κόρη του Φρανκ οι γιατροί διέγνωσαν πως είχε καρκίνο παντού.

Μάλιστα, όταν ο Φρανκ ενημερώθηκε για την κατάστασή του δεν το έβαλε κάτω και άρχισε να κάνει τη λίστα με τις ευχές του. Μία από αυτές ήταν και τα Χριστούγεννα. Το συγκινητικό είναι πως και όλη η γειτονιά στόλισε με χριστουγεννιάτικα στολίδα τα σπίτια τους και έτσι θα γιορτάσουν την ημέρα αυτή νωρίτερα.

Όλα για χάρη του Φρανκ!


 

dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου