ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Νεκρός σε τροχαίο ποδοσφαιριστής Κ20 της Κέρκυρας


Νεκρός ανασύρθηκε από το όχημα που επέβαινε ο 19χρονος Ανδρέας Νίκας, ποδοσφαιριστής της ομάδας Κ20 της Κέρκυρας.
Το τραγικό περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής, όταν ο νεαρός με άλλους τρεις συμπαίκτες του επέβαιναν σε αυτοκίνητο που προσέκρουσε σε κολόνα γι' άγνωστους έως τώρα λόγους.


Ο εκλιπών καθόταν στη θέση του συνοδηγού, ενώ από τους άλλους τρεις επιβαίνοντες οι δύο απεγκλωβίστηκαν από το αυτοκίνητο χωρίς τραύματα, ενώ ο άλλος θα υποβληθεί σε επέμβαση στα κάτω άκρα λόγω καταγμάτων, αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το συμβάν αναφέρει:

«Την Κυριακή (14.09.2014) το βράδυ, στο 5ο χλμ της Εθνικής Οδού Κέρκυρας-Παλαιοκαστρίτσας (περιοχή Σωτηριώτισσας), επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος ημεδαπός, εκτράπηκε της πορείας του, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του καθώς και τον τραυματισμό των τριών επιβαινόντων στα αυτοκίνητο (θανάσιμος ενός 19χρονου, σοβαρός ενός 20χρονου ημεδαπού και ελαφρύς ενός ακόμη 19χρονου).

Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου ατυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Κέρκυρας».

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:

«Στις 14/9/14, και ώρα 23.00 η Υπηρεσία μας επενέβη με τρία οχήματα και Δέκα υπαλλήλους για τον απεγκλωβισμό τεσσάρων ατόμων ηλικίας 19 έως 20 ετών, συνεπεία πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος Ι.Χ. επιβατηγού οχήματος στο 6ο χλμ της Ε.Ο. Κέρκυρας – Παλαιοκαστρίτσας.

Η επιχείρηση απεγκλωβισμού διήρκησε 15 λεπτά, απεγκλωβίστηκαν οι τρεις εκ των τεσσάρων επιβαινόντων, οι οποίο και διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρα».


ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου