ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Θεσσαλονίκη: Ισόβια σε 34χρονο DJ που σκότωσε έναν 22χρονο για μια παραγγελιά!!

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης ο 34χρονος, ο οποίος σκότωσε έναν
22χρονου τον περασμένο Μάρτιο, στην περιοχή της Ροτόντας.

Το δικαστήριο τον έκρινε ομόφωνα ένοχο χωρίς ελαφρυντικά ενώ του επιβλήθηκε επίσης ποινή φυλάκισης 3 ετών για οπλοχρησία και για ψευδή στοιχεία, που είχε δηλώσεις στις αρχές.
Αφορμή για το έγκλημα ήταν μια διαφωνία μεταξύ των δύο ανδρών για την αλλαγή της μουσικής από punk σε trance, σε πάρτι που διεξαγόταν σε υπαίθριο χώρο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Στην απολογία του, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι είναι χρήστης ναρκωτικών από την εφηβεία του, επισημαίνοντας ότι δεν σταμάτησε ακόμα και όταν υποβλήθηκε σε επέμβαση ανοικτής καρδιάς.
Στο πάρτι που γινόταν στο ΑΠΘ ήταν dj και κάποια στιγμή το θύμα άρχισε να του ζητάει επιτακτικά να παίξει ένα συγκεκριμένο κομμάτι. Η παρεξήγηση, σε πρώτη φάση, σταμάτησε εκεί. Την επόμενη μέρα, οι δύο τους συναντήθηκαν ξανά, με τον 34χρονο να υποστηρίζει ότι ο 22χρονος του επιτέθηκε.
"Φοβόμουν μη με χτυπήσει στο στήθος, λόγω της εγχείρισης ανοικτής καρδιάς. Τον σουγιά τον είχαν για άμυνα. Έκανα κάτι και θέλω να πληρώσω. Το ζήτημα είναι ότι πέθανε ένα παιδί. Είμαι απελπισμένος για το κακό που έχω κάνει. Λυπάμαι πολύ. Δεν ζητάω να πέσω στα χαμηλά αλλά δεν είχα καμία πρόθεση" ανάφερε στο δικαστήριο. Επίσης συμπλήρωσε ότι δήλωσε ψευδή στοιχεία ταυτότητας στην αστυνομία επειδή εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης και "ήθελε την ελευθερία του".


 voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου