ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΕ ΟΜΑΔΑ ΜΕ... ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ Η ΦΟΥΛΑΜ!

To ότι η Φούλαμ ήθελε να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του Μήτρογλου ήταν γνωστό, όπως γνωστό είναι ότι προσπαθεί με κάθε τρόπο να βγάλει τα...


σπασμένα της μεταγραφής του "πιστολέρο" από τον Ολυμπιακό, έναντι 15 εκ ευρώ!

Πολλές ήταν οι ομάδες που χτύπησαν την πόρτα της Φούλαμ. Τράμπζνοσπορ, Μίλαν και Λα Κορούνια έδειξαν το πιο μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά μαζί με αυτά που ζητούσε η Φούλαμ συν το μεγάλο συμβόλαιο του Μήτρογλου (2,5 εκ ευρώ το χρόνο) το ποσό της μεταγραφής έφτανε ψηλά.

Γιατί όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός βγήκε νικητής στην κούρσα για τον Έλληνα αρχισκόρερ; Μα πολύ απλά γιατί ο Κώστας δεν έκανε πίσω ούτε... ευρώ στις απαιτήσεις του για τις άλλες ομάδες. Πράγμα που κάνει για τον Ολυμπιακό, αφού έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό για την ετήσια αμοιβή του με τους ανθρώπους του Θρύλου που θα είναι πολύ μικρότερη των 2,5 εκ ευρώ. Κάποιες πληροφορίες μάλιστα λένε ότι θα είναι λίγο πάνω από το 1 εκ ευρώ Έτσι, ο Ολυμπιακός εφόσον δεν πληρώσει στο Μήτρογλου το πλήρες συμβόλαιό του (όπως θα έπρεπε να κάνουν όλες οι άλλες ενδιαφερόμενες ομάδες για να τον αποκτήσουν), έχει την ευχέρεια να δώσει κάποια χρήματα παραπάνω στη Φούλαμ και να τελειώσει την υπόθεση.
 Αυτό ήταν το κλειδί στην υπόθεση Μήτρογλου και ο παίκτης προβάρει ξανά τα ερυθρόλευκα, έστω και για ένα χρόνο ως δανεικός, αφού η Φούλαμ είδε... κατάματα την πιθανότητα παραμονής του παίκτη και το ταμείο της... φτωχότερο κατά 2,5 εκ ευρώ.




olympiacos-blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου