ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Γάμοι στα πιο απίθανα μέρη του κόσμου και πόσο κοστίζουν

Μπορεί τα ελληνικά νησιά να αποτελούν για τα περισσότερα μελλοντικά ζευγάρια της χώρας αλλά και ολόκληρου του κόσμου τον ιδανικό προορισμό για την τέλεση του γάμου τους,

ωστόσο, κάποια άλλοι ονειρεύονται να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης μπροστά σε κάποιο σπουδαίο αξιοθέατο της Γης. Στον πύργο του Αϊφελ, ή στο Σινικό Τείχος για παράδειγμα.

Παρακάτω παρουσιάζονται επτά σημαντικά αξιοθέατα στα οποία μπορεί κανείς να κάνει το γάμο του, αλλά και το κόστος μια τελετής εκεί.
  • Στόουνχενζ, Αγγλία 620 δολάρια

Στο ποσό περιλαμβάνεται μια μικρή τελετή κατά τη διάρκεια της οποίας τα χέρια του ζευγαριού δένονται με μια κορδέλα. Ολα αυτά ανάμεσα στοςυ περίφημους βράχους. Ουσιαστικά πρόκειται για την αναβίωση ενός κέλτικου εθίμου.


  • Πύργος του Αϊφελ 1.000 δολάρια

Με 1.000 δολάρια μπορεί κανείς να ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στην πιο ρομαντική πόλη του κόσμου ακριβώς κάτω από τον πύργο του Aϊφελ.


  • Ice Hotel, Σουηδία 2.000 δολάρια

Το εν λόγω ξενοδοχείο δίνει σε όσους το επιθυμούν τη δυνατότητα να παντρευτούν μέσα σε ένα ιγκλού. Ο γάμος μπορεί να γίνει από τον Δεκέμβριο έως τον Απρίλιο και στο ποσό των 2.000 δολαρίων περιλαμβάνονται η αίθουσα που θα γίνει ο γάμος και η αμοιβή του ιερέα.


  • Μάτσου Πίτσου, 2.400 δολάρια

Με 2.400 δολάρια, μπορεί κανείς να κάνει μια αυθεντική σαμανική τελετή γάμου. Στα έξοδα περιλαμβάνονται τα λουλούδια, η ζωντανή μουσική και η τούρτα του γάμου.


  • Πυραμίδες, 4.200 δολάρια

Το Meridien Pyramids Hotel and Spa στο Κάιρο, αναλαμβάνει με 4.200 δολάρια να στήσει ένα πάρτι για το ζευγάρι και 100 φίλους του. Στα έξοδα περιλαμβάνοντα η αμοιβή του DJ, η γαμήλια τούρτα, ο γκουρμέ μπουφές και ο φωτογράφος. Ολα αυτά για ένα γάμο με θέα στις Πυραμίδες της Αιγύπτου.


  • Σινικό τείχος , 5.000 δολάρια

Και όμως μπορεί  κανείς να παντρευτεί και στο Σινικό Τείχος. Αρκούν 5.000 δολάρια για να μπορέσει το ζευγάρι και 40 φίλοι του να κάνουν το γάμο τους στο Yoga Platform.
  • Mαγικό Βασίλειο της Disney, 34.000 δολάρια

Αν θέλετε να κάνετε ένα γάμο πραγματικά παραμυθένιο, τότε δεν έχετε παρά να πάτε στο Μαγικό Βασίλειο της Disney και να ανταλλάξετε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης μπροστά από το Κάστρο της Σταχτοπούτας. Στα 34.000 δολάρια περιλαμβάνονται τα έξοδα της δεξίωσης για 80 άτομα περίπου.



iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου