ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Μαριάνθη Παπανδρέου, η ξανθιά σύζυγος του Αντρίκου που έκλεψε τις εντυπώσεις στο Ζάππειο με το σιθρού πουκάμισο (Φωτογραφίες)

Η καλλίγραμμη δημοσιογράφος Μαριάνθη Αλεξίου, σύζυγος του Αντρίκου Παπανδρέου, με το διαφανές αμάνικο πουκάμισο στo Ζάππειο της Δευτέρας, τράβηξε την προσοχή πάνω της.
«Το σιθρού που έκανε το ΠΑΣΟΚ να παραμιλάει» ανέφεραν τα δημοσιεύματα, μετά την εκδήλωση του Ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου, στο Ζάππειο Μέγαρο.


Πιο ξανθιά από ποτέ, μαυρισμένη και απίστευτα γυμνασμένη, η σύζυγος του Αντρίκου Παπανδρέου δεν θυμίζει σήμερα σε τίποτα την απλή δημοσιογράφο που υπήρξε στο παρελθόν.

Η Μαριάνθη Αλεξίου είναι σήμερα Freelance δημοσιογράφος, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί ως μεταφράστρια στα καταστήματα Public, υπήρξε επικεφαλής παραγωγής στην εκπομπή Ελλήσποντος στο Mega.
Το 2001 εργαζόταν στο Συγκρότημα Λαμπράκη για το περιοδικό Ταχυδρόμος. Εχει υπάρξει υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων το 1996 όταν η Θεσσαλονίκη ήταν πολιτιστική πρωτεύουσα.
Εζησε και σπούδασε στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ και στο Λονδίνο (1993) από όπου έγραφε στο περιοδικό Ταχυδρόμος. Νωρίτερα δούλεψε στο ράδιο και το περιοδικό Κλικ, ενώ ξεκίνησε την δημοσιογραφική της καριέρα από την Ακρόπολη, το 1989.
Η κ.Αλεξίου έχει καταγωγή από σημαντική οικογένεια εμπόρων της Θράκης, είναι κόρη του Ζαχαρία και της Αννας Αλεξίου, το γένος Τσουδή.

Η παλιά Μαριάνθη Αλεξίου, συγκρατημένη και μελαχρινή:







Η Μαριάνθη (δεξιά) σε έκθεση της γκαλερί Ζουμπουλάκη









Η μεταμόρφωση της Μαριάνθης Αλεξίου και το σιθρού στο Ζάππειο:





Πίσω από τον Αντρίκο, στην πρώτη σειρά της εκδήλωσης, με την Αλεξία Κληρονόμου, σύζυγο του Νίκου:












iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου