ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει αυτή η χώρα;

«Πολλοί δε έσονται πρώτοι έσχατοι και έσχατοι πρώτοι».

Αυτά τα λόγια είχε πει κάποτε ο Χριστός χωρίς να ξέρει ότι στην Ελλάδα της κρίσης υπάρχουν ένα σωρό μηδενικά που έχουν γίνει κάτι
αλλά και ένα σωρό σπουδαίοι που δεν τους δίνει κανείς καμιά σημασία.

Δείτε για παράδειγμα τον Τσίπρα. Ποιος το περίμενε όταν τον βλέπαμε στις καταλήψεις στις αρχές της δεκαετίας του 90, με την κοτσίδα και το μάγκικο υφάκι, να διεκδικεί τώρα την εξουσία. Ποιος περίμενε τον Αλέξη της σφαλιάρας και της αφασίας των Εξαρχείων να πηγαίνει στην ιταλική Λέσχη Μπίλντερμπεργκ παρέα με τον Ρομάνο Πρόντι και άλλους Ευρωπαίους «καπιταλιστές».

Ποιος περίμενε με τα κουτσοαγγλικούλια του, αφού δεν φρόντισε να μάθει ούτε τα ελληνικά καλά, να δίνει συνεντεύξεις στα αμερικανικά κανάλια και να προβλέπει για εκατοστή φορά εκλογές. Έχει πέσει τόσες φορές έξω που πλέον έχει πλάκα να τον βλέπεις να μιλάει. Μοιάζει με το… Cirque du Soleil που περιφέρεται ανά τον κόσμο και προκαλεί το γέλιο.

Από την άλλη, αυτή η ριμάδα η κρίση έχει καταφέρει να κάνει διάφορα «τίποτα» και διάφορα ψώνια της πολιτικής ζωής σε «κάποιους» που παραγοντίζουν και διεκδικούν ρόλους.

Ποιος περίμενε ότι η Ρένα Δούρου από το Αιγάλεω θα φόραγε τις κόκκινες γόβες της και θα ορκιζόταν ως νέα Περιφερειάρχης όλης της Αττικής. Ποιος θα περίμενε η Ρένα που δούλευε στο Άμυνας επί Ακη και στη συνέχεια ικέτευε για μια θεσούλα στο Δημόσιο να διαχειρίζεται τώρα εκατομμύρια;

Ποιος περίμενε να της κάνει αφιέρωμα πρώτα η εφημερίδα Mont και χθες το γερμανικό Spiegel να αναρωτιέται: «Θα πετύχει το πείραμα της Ρένα Δούρου στην Αττική; Εάν πετύχει θα μπορούσε να εξελιχθεί σε αντίπαλος του Τσίπρα».

«Η Ρένα Δούρου είναι η νέα σταρ της Αριστεράς στην Ελλάδα», λέει το περιοδικό και τύφλα να έχει η Δαμανάκη που έφαγε τη ζωή της στην Αριστερά αλλά σταρ δεν την είπανε ποτέ.

Ποιος θα περίμενε τον Βενιζέλο που του πέταγε φραπέδες ο Ρέλλος τώρα να είναι ισότιμο μέλος στην κυβέρνηση; Αμ εκείνον τον Σταύρο Θεοδωράκη που τώρα κοκορεύεται για το Ποτάμι του, ποιος το περίμενε όταν τον έβλεπε να περπατάει με το σακίδιο;

Και για να πάμε στην κυβέρνηση: Ποιος θα περίμενε ανύπαρκτους διαφημιστές, επικοινωνιολόγους, πολιτευτές της μαυρογιαλούρικης περιόδου και βουλευτές της Κάτω Ραχούλας να είναι τώρα μεγαλοπαράγοντες και να παίρνουν αποφάσεις για τις ζωές μας. Δείτε μόνο όλους αυτούς που σχεδίασαν τον ΕΝΦΙΑ και δεν μπορούν ούτε να τον εφαρμόσουν. Δείτε τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά τους και κάντε σύγκριση με την ανύπαρκτη προσφορά τους στην πατρίδα.

Μέχρι πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει αυτή η χώρα; Να έχει τέτοια κόμματα, τέτοιους αρχηγούς και τέτοιο πολιτικό προσωπικό. Να βλέπει τις Δούρου και τους Τσίπρες να ετοιμάζονται για την έφοδο στην εξουσία και αυτούς που πρέπει να προστατεύουν την Ελλάδα να κοιμούνται με τα τσαρούχια.



Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου