ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Σύσκεψη για το ΤΟΕΒ Καρπερού – Δήμητρας (φωτογραφίες και ΒΙΝΤΕΟ)

Τα προβλήματα της λειτουργίας του ΤΟΕΒ Καρπερού – Δήμητρας, βρέθηκαν στο επίκεντρο της έκτακτης σύσκεψης που έλαβε χώρα την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου, στο πνευματικό κέντρο της κοινότητας Καρπερού.


Παρουσία του Προεδρου του ΤΟΕΒ Μπάμπη Ορφανίδη και με τη συμμετοχή στο γόνιμο διάλογο του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Βαγγέλη Σημανδράκου, του Περιφερειακού Συμβούλου Κώστα Καναβού, του νέου Δημάρχου Δεσκάτης Δημήτρη Καραστέργιου, του Αντιδημάρχου Αγροτικής Ανάπτυξης, περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων καθώς και ειδικών τεχνικών και νομικών συμβούλων της Περιφέρειας και του Οργανισμού, πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις για από κοινού δράσεις προκειμένου να επιλυθούν τα οικονομικά και τεχνικά προβλήματα του αρδευτικού της περιοχής.
ΚΑΡΠΕΡΟ 1Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών παρουσίασε μια ολοκληρωμένη πρόταση που έγινε αποδεκτή απο τη συντριπτική πλειοψηφία των παρισταμένων που αφορά στην εκπόνηση μελετών σε δύο επίπεδα, τόσο για την συντήρηση του παρόντος αρδευτικού βραχυπρόθεσμα, όσο και για την εξυγίανση του με μερική η ολική αντικατάσταση του, αξιοποιώντας τα κατάλληλα χρηματοδοτικά εργαλεία μέσω ειδικών μελετών.
Έχοντας ήδη δώσει μια πρώτη λύση στο πρόβλημα της επανασύνδεσης του ρεύματος με άμεση παρέμβαση της Περιφέρειας στη ΔΕΗ, ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών δεσμεύθηκε για την υποστήριξη αυτού του σημαντικού έργου για τους παραγωγούς της περιοχής.
Κλείνοντας κοινή παραδοχή όλων ήταν η ανάγκη τόσο της υποστήριξης του αρδευτικού όσο και της συμμετοχής των παραγωγών ώστε να είναι βιώσιμη η λειτουργία του συστήματος στη νέα παραγωγική περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου