ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Διά του υπομνήματος την... έκανε ο Μαρινάκης

Όπως αναμενόταν και ο Μαρινάκης και άλλοι 10 παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου αρνήθηκαν τα πάντα.
Δεν υπάρχει προφανώς τίποτε μεμπτό και κάθε κατηγορία για εγκληματική οργάνωση είναι απλά συκοφαντίες.



Όπως πάντα... λιμανίσια τα κάνει ο πρώτος σε ψήφους στον Πειραιά δημοτικός σύμβουλος κ. Βαγγέλης Μαρινάκης. Έτσι, λοιπόν, και για την υπόθεση των στημένων παιχνιδιών, για την οποία κατηγορείται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, αποφάσισε να την... κάνει διά του υπομνήματος. Έδωσε γραπτές εξηγήσεις και μάλιστα μέσω του δικηγόρου του, διότι δεν μπορεί ένας τόσο μεγάλος επιχειρηματίας, πρόεδρος του Ολυμπιακού και άνθρωπος της Αυτοδιοίκησης να πηγαίνει στον εισαγγελέα.

Όπως αναμενόταν και ο Μαρινάκης και άλλοι 10 παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου αρνήθηκαν τα πάντα. Δεν υπάρχει προφανώς τίποτε μεμπτό και κάθε κατηγορία για εγκληματική οργάνωση είναι απλά συκοφαντίες.

Οι παράγοντες διά των συνηγόρων τους υπέβαλαν υπομνήματα στα οποία αρνούνται τις κατηγορίες σχετικά με την έρευνα για τον τρόπο κλήρωσης των διαιτητών στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς και την κατάρτιση πινάκων της διαιτησίας.

Οι πληροφορίες ότι ο κατηγορούμενος για κακουργήματα κ. Μαρινάκης περιέγραψε με τα καλύτερα λόγια το ελληνικό ποδόσφαιρο κρίνονται ως αναληθείς. Απλά δεν ξέρει, δεν έχει ακούσει τίποτε και δεν έχει εμπλακεί πουθενά ο ίδιος. Ασχολείται μόνο με το ματς Ολυμπιακού – Ατλέτικο αλλά και με το καλό του Πειραιά.

Να θυμίσουμε απλά ότι ο εισαγγελέας Κορέας διενεργεί προκαταρκτική εξέταση με σκοπό να διαπιστωθεί η ενδεχόμενη τέλεση αξιόποινων πράξεων, μεταξύ των οποίων σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εκβίαση, παραβάσεις του νόμου περί εκρηκτικών, δωροδοκία κ.α.

Στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας έδωσε έγκριση το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών έπειτα από σχετική πρόταση του εισαγγελέα, για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου εμπλεκομένων στην υπό διερεύνηση υπόθεση, ώστε να εξακριβωθούν οι κατηγορίες που αναζητά ο εισαγγελέας.

Θα θυμάστε όλες εκείνες τις όμορφες και λιμανίσιες κουβέντες που έκανε ο Μαρινάκης με διάφορους παράγοντες του ποδοσφαίρου, διαιτητές κ.λπ.

Με το βούλευμά τους (υπ’ αριθμ. 1921/2014) τα μέλη του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών επιτρέπουν στον κ. Κορέα να αξιοποιήσει κάθε επιβαρυντικό στοιχείο για «τη διακρίβωση της συνολικής εγκληματικής συμπεριφοράς των εμπλεκόμενων».

Για να δούμε. Θα υπάρξει κάποτε κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο ή για άλλη μια φορά οι μεγαλοπαράγοντες θα αφεθούν να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους;


Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου