ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Μήνυμα της Γενικής Γραμματέας Β. Ευταξά για τη νέα σχολική χρονιά


Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς την Πέμπτη(11/9/140), η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας Βίκυ Ευταξά σε γραπτό μήνυμά της αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητοί μαθητές,
Στον καινούργιο κύκλο της σχολικής ζωής που αρχίζει σήμερα θέτετε όλοι σας νέους στόχους προκειμένου να κάνετε πράξη τα όνειρά σας με συνοδοιπόρους και συμπαραστάτες τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς σας.
Σε αυτή την πορεία πάντοτε θα υπάρχουν δυσκολίες, ποτέ όμως δεν είναι ανυπέρβλητες όταν η προσπάθεια είναι κοινή και συμβάλλουν και άλλοι, ο καθένας με τον τρόπο του, στην κατάκτηση του στόχου.
Γνωρίζουμε πως εν μέσω κρίσης οι δυσκολίες αυξήθηκαν και θα πρέπει όλοι μας να καταβάλουμε μεγαλύτερη προσπάθεια και κόπο. Άλλωστε, σύμφωνα και με την ρήση του Αριστοτέλη: «τα αγαθά κόποις κτώνται» και η γνώση είναι ένα αγαθό και σημαντικό εφόδιο για τη ζωή μας.
Στα σχολεία μας συναντάμε εκπαιδευτικούς που εκτός από τις γνώσεις και την εμπειρία διαθέτουν ευαισθησία και θέληση για προσφορά. Είμαστε δίπλα τους, τους στηρίζουμε προκειμένου να ξεπεράσουμε τα όποια προβλήματα ώστε να βελτιωθεί η παρεχόμενη εκπαίδευση για να μη στερήσουμε από τους μαθητές το δικαίωμα να ελπίζουν και να ονειρεύονται για ένα καλύτερο μέλλον.
Εύχομαι σε όλους καλή σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο.»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου