ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Η εκδίκηση... της Ντόρας

Με κομμένη την ανάσα ο ελληνικός λαός παρακολουθεί την πορεία της Ντόρας στην πολιτική σκηνή και τα επόμενα βήματά της στη Νέα Δημοκρατία.

Μετά από μια περίοδο σιωπής (ένοχης άραγε;) η κ. Μπακογιάννη ετοιμάζεται να κάνει τις κινήσεις της. Πικράθηκε που δεν έγινε Επίτροπος και που τη χαιρετά από τις Βρυξέλλες ο Αβραμόπουλος με ένα σημαντικό χαρτοφυλάκιο στα χέρια του.

Στεναχωρήθηκε γιατί ο Σαμαράς δεν αναγνώρισε τις ικανότητές της και τους αγώνες της για την Ελλάδα και την παράταξη.

Ένιωσε εξοργισμένη γιατί οι εν Ελλάδι φίλοι της και οι ξένοι που την ξέρουν, δεν την στήριξαν όσο έπρεπε στον μεγάλο αγώνα που έδωσε για να κάνει την πατρίδα μεγάλη.

Αλλά ως κόρη Μητσοτάκη, έχοντας ψυχραιμία... Βούδα κατάφερε να πιει κι αυτό το πικρό ποτήρι και τώρα συνεχίζει. Και συνεχίζει με το γνωστό Μητσοτακέϊκο στυλ. Με διαρροές για τα επόμενα βήματά της τα οποία θα είναι και άκρως... εκδικητικά. Λένε ότι δεν θα περιμένει από τον Σαμαρά να της προτείνει θέση στο Επικρατείας ξανά όποτε γίνουν εκλογές αλλά θα διεκδικήσει την έδρα πέφτοντας ηρωϊκά στο στίβο της Α' Αθήνας.

Μπράβο της που τολμά να διεκδικήσει την ψήφο του αθηναϊκού λαού. Ίσως έτσι αποδείξει πόσο... λάθος έκανε ο ελληνικός λαός που δεν την έκανε αρχηγό της ΝΔ το 2009 και προτίμησε τον άσπονδο εχθρό της. Η Αγία Οικογένεια άλλωστε πιστεύει ότι ο λαός έκανε γενικώς λάθος που έστειλε το 1993 τον Μητσοτάκη να πάει... άκλαυτος και να τον νικήσει το πολιτικό πτώμα του Ανδρέα Παπανδρέου. Και το δεύτερο λάθος του ελληνικού λαού, και δη του νεοδημοκρατικού ήταν αυτό το κακό που έκαναν στην Ντόρα. Δε χωνεύεται κάτι τέτοιο, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Η πλάκα, πάντως είναι αλλού. Ότι η κ. Μπακογιάννη διαρρέει δείχνοντας προς το Μαξίμου: «Μου χρωστάνε εκείνοι, εγώ δεν τους χρωστάω τίποτα. Θα δώσω τη μάχη μου στην Α’ Αθηνών».

Λέει επίσης ότι ο Σαμαράς μπορεί να της ετοιμάζει νέο «χουνέρι» και να μη θέλει να την συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια γι΄ αυτό κι αυτή ξεκινά από τώρα την πορεία προς το λαό. Με επισκέψεις και συσκέψεις στην Α' Αθήνας και με διαρκή παρουσία στα πάνελ. Θα στηρίζει την κυβέρνηση αλλά θα εμφανίζεται να έχει ένα πιο φιλολαϊκό προφίλ θέλοντας να διαφοροποιηθεί σε σχέση με τους «κακούς» του Μαξίμου που επιλέγουν σκληρά μέτρα.

Και κάπως έτσι η κ. Μπακογιάννη θα αποδείξει στον Σαμαρά ότι της χρωστάει που του έκανε τη χάρη και επέστρεψε στη ΝΔ. Και θα του αποδείξει ότι είναι... αχάριστος που δεν την έκανε Επίτροπο ενώ αυτή είχε όλα τα προσόντα για να κάνει την Ελλάδα να λάμψει στα πέρατα της Ευρώπης.

Οπότε μην απορήσετε που η κ. Μπακογιάννη θα κάνει απανωτές παρεμβάσεις. Η θλίψη γαρ αυξάνει τις δυνάμεις και σε κάνει σουπεργούμαν. Και στην περίπτωση της οικογένειας Μητσοτάκη το γαρ πολύ της θλίψεως δε γεννά παραφροσύνη αλλά αντίθετα προκαλεί θυμό, οργή, και τάσεις για εκδίκηση στα... μαρμαρένια αλώνια της πολιτικής.

«Αέρα» θα φωνάξει η Ντόρα κι όποιον πάρει ο χάρος. Όμως, αυτά τα «μου χρωστάνε, δεν τους χρωστάω» ας τα αφήσει καλύτερα. Συνταξιούχος θα ήταν αν δεν τη μάζευε ο Σαμαράς. Του χρωστάει πολλά λοιπόν, κι ας μην το παραδεχθεί ποτέ. Άλλωστε κόρη του Μητσοτάκη είναι και σ' αυτή την οικογένεια... ούτε του αγγέλου νερό δε δίνουν.


Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου