ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Τα Πασόκια τραγουδούν ακόμα

Ας αναφωνήσουμε όλοι για τα 40 του μεγάλου κινήματος: R.I.P Pasok (Rest in Peace Pasok)..

Στο ΠΑΣΟΚ έχουν φαντασία και είναι γνωστό αυτό. Κι έτσι μιλάνε για τις εκδηλώσεις για τα... 40 του Κινήματος. Αλλά για ποια σαράντα μιλάμε, εδώ το πτώμα είναι σε αποσύνθεση καιρό τώρα και βρομάει από μακριά.



Κι αν υπάρχουν ακόμη μερικές εκατοντάδες να γεμίσουν το Ζάππειο και να χειροκροτήσουν τον Γιώργο Παπανδρέου αποδοκιμάζοντας τον Βενιζέλο, αυτό είναι σημάδι της αποσύνθεσης. Οι τεθλιμμένοι συγγενείς μαζεύτηκαν για να κλάψουν τα περασμένα μεγαλεία και τι βρήκαν να πουν λέτε; Για τη Δεξιά. Τι πρωτότυπο; Θυμήθηκαν την... κακή Δεξιά μπας και ξυπνήσουν το νεκρό. Όμως κύριοι του ΠΑΣΟΚ, ούτε ο Θεός ο ίδιος δεν σας ανασταίνει. Έχετε πεθάνει κι όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε τόσο ευκολότερα μπορεί να ξαναστήσετε την κεντροαριστερά.

«Γιώργο γερά, να φύγει η δεξιά» φώναζαν την ώρα που μιλούσε ο Βενιζέλος για να απαντήσει αυτός ότι την Τετάρτη, στη δική του εκδήλωση θα μιλήσει γιατί συνεργάστηκε με τη Νέα Δημοκρατία και το ΛΑΟΣ. «Θα μιλήσουμε με ειλικρίνεια την ειλικρίνεια, που επιβάλλουν οι περιστάσεις. Θα μιλήσουμε την Τετάρτη για το πότε και το πώς φτάσαμε στη συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία και το ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη».

Ωστόσο η αποστροφή αυτή του κ. Βενιζέλου προκάλεσε εκ νέου την αντίδραση των παρευρισκομένων οι οποίοι συνέχισαν να φωνάζουν συνθήματα.

Τουλάχιστον ο Βενιζέλος είχε τα κότσια να εμφανιστεί στην εκδήλωση του Παπανδρέου ενώ ο δεύτερος ούτε που θα πατήσει στις 3 του Σεπτέμβρη. Και τουλάχιστον ο Βενιζέλος συνεργάστηκε με τη ΝΔ για να σωθεί η χώρα από τη λαίλαπα που άφησε πίσω του το «πριγκιπόπουλο».

Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή, ήταν ο τίτλος της εκδήλωσης, θέλοντας προφανώς να συνδέσει τον Γέρο της Δημοκρατίας με τον Ανδρέα Παπανδρέου. Όμως, ακόμη κι αν αυτοί έκαναν κάτι για τη χώρα τους, ο Γ. Παπανδρέου απλά την κατέστρεψε.

Πήγαν πολλοί στην εκδήλωση αλλά εκείνος που έκλεψε την παράσταση ήταν ο πρώην τσάρος Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από το πλήθος, ενώ χαιρέτισε και συνομίλησε με αρκετούς. Τον χειροκρότησαν, αυτόν που είναι ένα βήμα από το Ειδικό Δικαστήριο. Αλλά ποιος το έχασε για να το βρουν στο ΠΑΣΟΚ;

Εμείς από την άλλη τους λυπόμαστε. Είχαν στα χέρια τους πολιτικό χρυσάφι και το μετέτρεψαν σε... ευρώ. Το λεηλάτησαν, κορόιδεψαν τον ελληνικό λαό, διέλυσαν τη χώρα και τώρα σπεύδουν να πάρουν ένα από τα κομμάτια του λες και είναι τίμιο ξύλο. Όχι, σύντροφοι, δεν είναι τίμιο ξύλο. Ένα τοτέμ της Μεταπολίτευσης είναι και το ΠΑΣΟΚ που καλά έκανε και ψόφησε. Αλλά που να το καταλάβετε για να φτιάξετε κάτι καλύτερο; Οι ίδιοι είστε, παιδιά του Ανδρέα, του εκμαυλιστή του ελληνικού λαού.

Ας αναφωνήσουμε όλοι για τα 40 του μεγάλου κινήματος: R.I.P Pasok (Rest in Peace Pasok).


Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου