ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΚΡΑΙΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΙΣΧΥ !!

Ακραία καιρικά φαινόμενα προβλέπονται μέσα στην Τρίτη, σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή καθώς θα σημειωθούν ισχυρά φαινόμενα.




Πιο αναλυτικά :

Κατά τις πρωινές ώρες, θα εκδηλωθούν ισχυρές καταιγίδες και έντονες βροχές, στο Ιόνιο πέλαγος, στην Ήπειρο, στην δυτική Μακεδονία, στην δυτική Στερεά Ελλάδα, στην δυτική Πελοπόννησο και στην δυτική Θεσσαλία. Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, θα σημειωθούν στην κεντρική Μακεδονία και στην Θεσσαλία.

Τις μεσημεριανές ώρες, ο καιρός θα επιδεινωθεί ακόμα περισσότερο, με ισχυρές καταιγίδες και έντονες βροχές να σημειώνονται στο Ιόνιο πέλαγος, στην Ήπειρο, στην Μακεδονία, στην Θεσσαλία, στην Στερεά Ελλάδα και στην Πελοπόννησο. Ακραία θα είναι τα φαινόμενα στην Ήπειρο, την δυτική αλλά και κεντρική Μακεδονία. Σποραδικές καταιγίδες και τοπικές βροχές θα πέσουν αργά το μεσημέρι και στην Θράκη.

Προσοχή κατά τις απογευματινές ώρες, μιας και θα επικρατήσουν συνθήκες κατακλυσμού σε πολλές περιοχές της βόρειας, βορειοδυτικής Ελλάδας. Σφοδρές καταιγίδες προβλέπονται το απόγευμα, στην Μακεδονία και την Θεσσαλία, ενώ λιγότερο ισχυρές καταιγίδες, θα σημειωθούν στην Ήπειρο, στο Ιόνιο πέλαγος, στην Θράκη, στην Στερεά Ελλάδα, στην Πελοπόννησο και στην Κρήτη. Τοπικές βροχοπτώσεις θα σημειωθούν στο βορειοανατολικό Αιγαίο. Μεγάλη προσοχή δείξτε και στην Θεσσαλονίκη, όπου θα σημειωθεί πανίσχυρη καταιγίδα.

Τέλος το βράδυ, οι σφοδρές καταιγίδες θα σημειωθούν σε όλη την Μακεδονία και την Θράκη, ενώ σποραδικές καταιγίδες και τοπικές βροχές, θα συνεχίσουν να πέφτουν στο Ιόνιο πέλαγος, στην Ήπειρο, στην Θεσσαλία, στην Στερεά Ελλάδα, στην Πελοπόννησο και στο ανατολικό, βορειοανατολικό Αιγαίο.

ΔΕΙΞΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ !!





greek-weather.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου