ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Είτε οι ΣΥΡΙΖΑιοι είναι πολιτικοί απατεώνες είτε μετά τον Πάπα τους ήρθε η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος

Οι κωλοτούμπες συνεχίζονται για τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος άνετα παίρνει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την ομάδα της ενόργανης.

Τέτοια στροφή όταν βγαίνει στο εξωτερικό δεν την έχει κάνει κανείς πολιτικός αρχηγός. Και είναι να απορεί κανείς πώς τον ανέχεται το 30% του ΣΥΡΙΖΑ που θέλει έξοδο από το ευρώ ή στην καλύτερη σύγκρουση με τους δανειστές και όπου βγάλει.

Όπως θα θυμάστε ο Τσίπρας και η παρέα του μιλούσαν πάντα ότι θα σκίσουν τα μνημόνια, θα διαγράψουν το χρέος ή ότι δεν είναι ταμπού το ευρώ. Ε, λοιπόν ξεχάστε αυτά τα επαναστατικά, τουλάχιστον μέχρι να κάνει ομιλία στο ελληνικό ακροατήριο. Διότι στη συνέντευξη που έδωσε τους FT μόνο… Βασιλάκης Καϊλας δεν έγινε για να πείσει τους ξένους ότι θα είναι καλός πρωθυπουργός και φιλοευρωπαίος.

Από την άλλη μήπως να θυμηθούμε ότι η παλιοπαρέα της Κουμουνδούρου βρίζει τον Σαμαρά και την κυβέρνηση ως… Μερκελιστές; Μήπως δεν κορόιδευαν τον πρωθυπουργό που θα έχει συνάντηση με την Καγκελάριο την Τρίτη ενώ ο μεγάλος ηγέτης Τσίπρας πήγε στον Ποντίφικα;

Είναι Μερκελιστής ο Σαμαράς εντάξει; Ο Δραγασάκης και ο Σταθάκης που είδαν το «παιδί» της Μέρκελ τον Ασμουσεν τι είναι; Ασμενιστές ή μήπως κι αυτοί Μερκελιστές;

Αλλά για να καταλάβει κανείς το μέγεθος της απάτης τους διαβάστε τι είπε ο Νίκος Παππάς, δεξί χέρι του Τσίπρα. Σε δηλώσεις του στον realfm 97,8 ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η λύση είναι γενναίο “κούρεμα” σαφέστατα, μόνο μία τέτοιου τύπου λύση νομίζω ότι μπορεί να είναι μακροπρόθεσμη. Σε κάθε περίπτωση όμως και νομίζω ότι μετά από 4 χρόνια μνημονίου το καταλαβαίνει ο κόσμος, το ζήτημα δεν είναι εάν και πως θα κουρευτεί ένα χρέος το οποίο ούτως ή άλλως είναι μη βιώσιμο ακριβώς επειδή το μνημόνιο απέτυχε. Θα πρέπει δηλαδή ούτως ή άλλως, ακριβώς επειδή είναι αδύνατον μία οικονομία κατεστραμμένη και σε ύφεση, που τρεκλίζει, να εξυπηρετήσει αυτό το χρέος μία λύση να βρεθεί».

Στο ερώτημα αν ο ΣΥΡΙΖΑ δέχεται σαν εναλλακτική και τη λύση της επιμήκυνσης ο κ. Παππάς απάντησε: «Μία λύση επιμήκυνσης και μείωσης του επιτοκίου ακόμα και αν ελαφρύνει την υποχρέωση την ετήσια για την εξυπηρέτηση του χρέους δεν θα είναι λύσημακροπρόθεσμη και μόνιμη».

Που είναι η μονομερής διαγραφή χρέους που έλεγαν; Τώρα συζητούν επιμήκυνση; Αυτό δε λέει και η κυβέρνηση;

Είτε λοιπόν πρόκειται περί πολιτικών απατεώνων είτε μετά τον Πάπα τους ήρθε η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος. Διαλέξτε και πάρτε.


Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου