ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Πρόεδρος η Εύα Καϊλή..





Πρόεδρος της..
Αντιπροσωπείας για τις σχέσεις με την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ εξελέγη χθες η ευρωβουλευτής της Ελιάς Εύα Καϊλή.

Σκοπός της εν λόγω Αντιπροσωπείς (D-NAT) είναι να προωθήσει τη θέση της ΕΕ, και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ, με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ ΕΕ και ΝΑΤΟ, σεβόμενη την ανεξάρτητη φύση των δύο οργανισμών.

Το πρώτο της «ραντεβού» δίνει η Αντιπροσωπεία για τις 9 Οκτωβρίου στις Βρυξέλλες, ενάμιση μήνα πριν την ετήσια συνάντηση της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ στην Χάγη στις 21-24 Νοεμβρίου.
Από την Κoιvoβoυλευτική Ομάδα τoυ Ευρωπαϊκoύ Λαϊκoύ Κόμματoς (Χριστιαvoδημoκράτες) αντιπρόεδροι εξελέγησαν ο Γεώργιος Κύρτσος και από τη Γαλλία ο Arnaud Danjean. Η νέα πρόεδρος Εύα Καϊλή θα κληθεί να διαχειριστεί την «ανάγκη άμεσης επανενεργοποίησης του ρόλου της Αντιπροσωπείας του Ευρωκοινοβουλίου, με συγκεκριμένες δράσεις και πρωτοβουλίες που θα ευαισθητοποιήσουν στο σύνολο τους, τους Ευρωβουλευτές , προκειμένου να ακούγεται η φωνή τους κατά τη λήψη κρίσιμων αποφάσεων», για την οποία και μίλησε λίγο μετά την εκλογή της.



logiastarata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου