ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Φιλικός αγώνας Μπάσκετ: Άργος Ορεστικό – Πρωτεάς Γρεβενών (εικόνες)

ΠΡΩΤΕΑΣ
Λίγο πριν την επίσημη έναρξη της αγωνιστικής περιόδου στην Γ Εθνική Κατηγορία της Ε.O.Κ., η ομάδα του Πρωτέα Γρεβενών αγωνίστηκε το Σάββατο (6/9), σε ένα φιλικό παιχνίδι, στο Άργος Ορεστικό με την τοπική ομάδα.


Ο προπονητής Γιάννης Χασιώτης, έβγαλε πολλά θετικά συμπεράσματα, αφού χρησιμοποίησε τους «μικρούς» της ομάδας: Γιώργο Τσιμίδη και Άρη Παπαθεοδώρου για μεγάλα χρονικά διαστήματα, έχοντας πολύ καλή απόδοση.

Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε 70-59 υπέρ του Άργους αλλά ακολούθησε και 5ο δεκάλεπτο με την ομάδα του Πρωτέα να «ροκανίζει» την διαφορά και να ηττάται τελικά με 83-80.

Ο κόουτς του Πρωτέα έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους Αθλητές, και αν κρίνουμε ότι αγωνίστηκε κόντρα σε ομάδα της Β’ Εθνικής που φέτος ενισχύθηκε μεταγραφικά, αλλά και λόγω των απουσιών των τραυματισμένων: Ιωαννίδη, Ψάρια, Χαντάβα και Τζιουβάρα, η ομάδα των Γρεβενών είχε πολύ καλή παρουσία.

Εκτός από τους δύο «μικρούς» που ήταν πραγματικά εντυπωσιακοί, αγωνίστηκαν και οι: Ζαμπέτης, Πετρίδης, Γιαννάκης, Μουράτογλου, Συλλάκος, Ρίγγος, Κολοβός, Τζήμας και Μαλιούρας.


Φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου