ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Κρυφή κάμερα σε σουτιέν «ξεγυμνώνει» τους άνδρες (ΒΙΝΤΕΟ)!!

Μετά την έρευνα που κατέδειξε το ιδανικό μέγεθος στήθους για τις γυναίκες, έρχεται τώρα μια νέα η οποία καταγράφει πόσα βλέμματα τραβάει καθημερινά ένα γυναικείο μπούστο.



Η... έρευνα έγινε από τη Nestle στο πλαίσιο της καμπάνιας της εταιρείας για την ευαισθητοποίηση των γυναικών όσον αφορά το θέμα της πρόληψης του καρκίνου του μαστού μέσω της αυτοεξέτασης και της μαστογραφίας.

Μια κρυφή κάμερα που είχε τοποθετηθεί στο μπούστο μια νεαρής γυναίκας η οποία είχε φροντίσει να αναδείξει το στήθος της τόσο-όσο, κατέγραψε όσους έριξαν το βλέμμα τους στο συγκεκριμένο σημείο του κορμιού της ενώ εκείνη έκανε τη βόλτα της στο Λονδίνο.

Οπως προέκυψε από το πρωτότυπο αυτό πείραμα το μπούστο... τράβηξε 36 βλέμματα. Και όχι δεν ήταν μόνο ανδρικά. Ηταν και γυναικεία. Βέβαια λίγο διαφορετικά αφού ήταν πιο... ανιχνευτικά βλέμματα, όπως κάνουν όλες οι γυναίκες που προσπαθούν να δουν τι ακριβώς φοράει η άλλη, ή ήταν λίγο αποδοκιμαστικά, ως συνήθως.


«Τσεκάρουν το στήθος σας κάθε μέρα. Εσείς πότε ήταν η τελευταία φορά που το τσεκάρατε;» καταλήγει το βίντεο της Nestle....





iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου