ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Σέξι κομμώτριες στην Πάτρα - Θα φορούν μόνο τα εσώρουχά τους!

Θέλεις να κουρευτείς, αλλά βαριέσαι να πας στον κοντινότερο μπαρμπέρη, όπου θα δεις πάλι τα ίδια και τα ίδια, και θες κάτι πιο εξωτικό. Ένα κομμωτήριο θα έχει τη λύση.


Νέα επιχειρηματικά σχέδια στην Πάτρα και σε λίγες εβδομάδες αναμένεται να δούμε να λειτουργεί… κομμωτήριο με «σέξι κομμωτές»! Ποιο θα είναι το χαρακτηριστικό του νέου εγχειρήματος;
Πως οι κομμωτές και οι κομμώτριες που θα εργάζονται εκεί θα φορούν μόνο… τα εσώρουχά τους. Όπως πληροφορηθήκαμε, την ιδέα είχε γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας από τον χώρο των sex shops ο οποίος αποφάσισε να «επεκταθεί» επιχειρηματικά και στον χώρο της κομμωτικής.
Όμως ήθελε να κάνει κάτι ξεχωριστό κι έτσι αποφάσισε να προβεί στο παραπάνω εγχείρημα.
Το sexy – strip κομμωτήριο θα λειτουργεί μόνο με ραντεβού σε κτίριο επί της οδού Ρήγα Φεραίου (σε όροφο).

Στην Πολωνία

Φυσικά η ιδέα δεν είναι πρωτότυπη. Παρόμοιο κατάστημα λειτουργεί και σε άλλες χώρες. Πριν δύο χρόνια μάλιστα έγινε γνωστό στην Ελλάδα πως λειτουργεί στην Πολωνία το κομμωτήριο Hot Cut στο οποίο εργάζονται «καυτές» γυναίκες, οι οποίες κουρεύουν τους πελάτες, που φυσικά είναι μόνο άντρες, φορώντας αισθησιακά εσώρουχα.

Επενδύουν σε κομμωτήρια στην εποχή της κρίσης

Οι Έλληνες την εποχή της κρίσης επενδύουν πάντως σε κομμωτήρια. Το συμπέρασμα αυτό είχε προκύψει και μετά από μυστική έρευνα που πραγματοποίησε η Task Force σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τα προηγούμενα δύο χρόνια, στα 4 μεγάλα αστικά κέντρα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πάτρα) της χώρας μας. Η έρευνα αποδεικνύει ότι Έλληνες και Ελληνίδες ηλικίας 25 έως 50 ετών, ανεξαρτήτως μορφωτικού επιπέδου, έστρεψαν το ενδιαφέρον τους στον κλάδο της εστίασης (καφετέριες, σουβλατζίδικα, τυροπιτάδικα, πιτσαρίες, καφετέριες) αλλά και σε αυτόν της περιποίησης ανοίγοντας κομμωτήρια, καταστήματα για νύχια κλπ.

Μειώσεις στις τιμές

Οι εποχές πάντως που οι γυναίκες ξόδευαν αλόγιστα τα χρήματά τους για μαλλιά, νύχια και περιποιήσεις προσώπου και σώματος έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Βέβαια, το… σπορ δεν ξεχνιέται, ούτε σταμάτησαν εντελώς τέτοιου είδους συνήθειες.
Απλά, έχει πέσει… «ψαλίδι», αφού προσέχουν πολύ περισσότερο πόσα κοστίζει το χτένισμα, το μανικιούρ, το πεντικιούρ και κάθε είδους περιποίηση.
Τί κάνουν λοιπόν οι γυναίκες;
Τρενάρουν λίγο την… βαφή ή την ρίζα του μαλλιού, αφού αντί για 20-25 μέρες, επιλέγουν να την φτιάχνουν πλέον στον ενάμισι μήνα, ενώ κοιτάζουν τόσο τις τιμές μεμονωμένα όσο και τα πακέτα:
Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι εάν κάποια υπηρεσία, όπως το μανικιούρ ή το πεντικιούρ, που στοίχιζε 20-25 ευρώ, το προ- πληρώσουν μαζί με κάποιο άλλο service, η τιμή του δεν ξεπερνά τα 10 ευρώ.



dete

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου