ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Θα μας τρελάνουν εκεί στο Hollywood!! - Δείτε ποια αναδείχθηκε Γυναίκα της Χρονιάς!!

Τι συνέβη στα GQ Awards..
Η ..



Kim Kardashian αναδείχθηκε η Γυναίκα της Χρονιάς σύμφωνα με το περιοδικό GQ και ενώ ακόμα αναζητώ τους λόγους που αυτό έγινε, αλλά ας σταθούμε καλύτερα στην εμφάνιση της.

Φορώντας μια κεντητή see through φούστα τύπου γοργόνα που έφτανε μέχρι το μπούστο δια χειρός Ralph & Russo συνδυασμένο με ένα latex μαύρο κορμάκι και πέδιλα Tom Ford, η Kim Kardashian έκανε το κόκκινο χαλί -που είχε στηθεί στο Λονδίνο- να αναστενάξει ενώ ο Kanye West σαν σωστός σύζυγος της έφτιαχνε την φούστα.

Το ζευγάρι έδωσε...ρέστα μπροστά στους φωτογράφους με αγκαλιές, φιλιά και όλα τα παρελκόμενα που κάνει ένα ερωτευμένο- νιόπαντρο ζευγάρι ενώ η στιγμή της βράβευσης της Kim, η show woman φρόντισε να την κάνει ξεχωριστή προκειμένου την επόμενη μέρα όλοι να ασχολούμαστε μαζί της.
Τι έκανε; Βασικά ο editor του GQ Dylan Jones έκανε το "λάθος" να την αναγγείλει ως Kim Kardashian και όχι ως Kim Kardashian West και βέβαια το κορίτσι θέλησε για άλλη μια φορά μας θυμίσει ότι παντρεύτηκε τον Κanye West, λες και αυτό γίνεται να το ξεχάσουμε μετά το γάμο υπερπαραγωγή και τα συνεχή σχόλια στα social media.

Έτσι, λοιπόν, όταν ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της το κορίτσι ξεκαθάρισε: "Είναι Kim Kardashian West. Θέλω να ευχαριστήσω το GQ που με ανέδειξε Γυναίκα της Χρονιάς αλλά και τον άνδρα μου που με κάνει να νιώθω σαν γυναίκα της χρονιάς κάθε μέρα".

Οκ, πολλά τα μέλια και ας επανέλθουμε στο πρώτο μου ερώτημα. Γιατί βραβεύθηκε το κορίτσι αυτό ως Γυναίκα της Χρονιάς; Την απορία την έλυσε ο Dylan καθώς την αποκάλεσε ως "την πιο διάσημη γυναίκα του κόσμου. Βασίλισσα των media και της tv και από τότε που παντρεύτηκε τον Kanye αποτελούν το πιο διάσημο ζευγάρι του κόσμου".

Απλά ασχολίαστο.











kamikaze.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου