ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Όργιο φοροδιαφυγής στο Romeo

Δύο συλλήψεις τα ξημερώματα στο νυχτερινό κέντρο


Σωρεία παραβάσεων διαπιστώθηκε κατά τον έλεγχο της Οικονομικής Αστυνομίας, στο νυχτερινό κέντρο Romeo, όπου εμφανίζεται ο Λευτέρης Πανταζής.



Συνελήφθησαν, δύο Έλληνες (ένας 57χρονος και ένας 39χρονος) για παραβάσεις της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Από τον φορολογικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο νυχτερινό κέντρο, διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν εκδοθεί αποδείξεις λιανικών συναλλαγών συνολικής αξίας 1.330 ευρώ.

Παράλληλα διαπιστώθηκε ότι ο χώρος στάθμευσης, έξω από το κέντρο διασκέδασης, λειτουργούσε χωρίς την νόμιμη άδεια της αρμόδιας αρχής, ενώ στο χώρο εργάζονταν υπάλληλοι της επιχείρησης, οι οποίοι εξυπηρετούσαν τους πελάτες του καταστήματος.

Επιπλέον, οι υπάλληλοι διευκόλυναν τη στάθμευση οχημάτων των πελατών σε δημόσιο χώρο καθώς και στα πεζοδρόμια των οδών, που βρίσκονται πέριξ του νυκτερινού κέντρου, απαιτώντας το χρηματικό ποσό των δέκα ευρώ (10 €) σε πενήντα έξι (56) περιπτώσεις, χωρίς την έκδοση των προβλεπόμενων αποδείξεων, συνολικής αξίας πεντακοσίων εξήντα ευρώ (560€).

Ακόμα διαπιστώθηκε παράβαση της εργατικής - ασφαλιστικής νομοθεσίας, καθώς στην επιχείρηση απασχολούνταν τριάντα έξι (36) εργαζόμενοι, πέραν του δηλωμένου ωραρίου τους, ενώ δύο από αυτούς είχαν εγγραφεί και σε διαφορετική - από τη δηλωθείσα ημέρα - στους πίνακες προσωπικού, που επεδείχθησαν στη διάρκεια των ελέγχων.

Για τις παραπάνω παραβάσεις συνεληφθησαν δυο ημεδαποί και συγκεκριμένα ο 57χρονος προσωρινά υπεύθυνος της επιχείρησης και ο 39χρονος υπεύθυνος του χώρου στάθμευσης της επιχείρησης.

Για τις ίδιες παραβάσεις κατηγορείται και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, στην οποία ανήκει η επιχείρηση, ο οποίος απουσίαζε κατά τη διάρκεια του ελέγχου και αναζητείται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν την Κυριακή (14-09-2014) το πρωί στις αρμόδιες Εισαγγελικές αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις 11012@hellenicpolice.gr & financialpolice@hellenicpolice.gr της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου