ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτός είναι ο 28χρονος ΕΡΑΣΤΗΣ της Άντζελας Δημητρίου!!! Ποιο είναι το ΤΕΚΝΟ που χτύπησε η Λαίδη;

Η λαίδη ως γνωστόν εκτός από πετυχημένη λαϊκή τραγουδίστρια- άλλωστε μετρά δεκαετίες...





καλλιτεχνικής πορείας- είναι και μια γυναίκα που έχει κάψει πολλές καρδιές. Έχει ζήσει θυελλώδεις έρωτες ενώ κάθε σχέση της έχει συζητηθεί αρκετά!

Η τελευταία της σχέση ήταν με τον εφοπλιστή με τον εφοπλιστή Γιώργο Λεβεντάκη, με τον οποίο ωστόσο διατηρεί άριστες σχέσεις μετά τον χωρισμό τους. Αυτό ουλάχιστον δηλώνει η ίδια. Ο Λεβεντάκης… απο την άλλη μπήκε για τα καλά στη νύχτα μετά την Άντζελα καθώς διατηρεί γνωστό στέκι στη Γλυφάδα.

Ο νέος έρωτας ωστόσο δεν άργησε να «χτυπήσει» ξανά την πόρτα της Άντζελας. Σύμφωνα με πληροφορίες η λαίδη είναι ερωτευμένη και όχι με κάποιον συνομήλικό της, αλλά με έναν άντρα κατά πολλά χρόνια μικρότερό της! Ο λόγος για τον Αποστόλη Ρόμποπουλο, Θεσσαλονικιό επιχειρηματία και μόλις 28 χρονών! Η φωτογραφία που βλέπετε είναι πριν απο τέσσερα χρόνια. Σήμερα ο τυπάκος έχει πάρει μερικά κιλά παραπάνω και μπορείτε να τον διακρίνετε στην εικόνα απο τη Μύκονο δίπλα στη Lady.

Η γνωριμία τους έγινε το καλοκαίρι στην συμπρωτεύουσα σε νυχτερινό μαγαζί όπου και τραγουδούσε. Δεν ξέρουμε αν ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος, ωστόσο πληροφορίες μας λένε πως η τραγουδίστρια είναι ξετρελαμένη μαζί του. Μάλιστα λίγες βδομάδες μετά οι δυο τους, μαζί με λίγους φίλους για ξεκάρφωμα, πήγαν στη Μύκονο και έκαναν τα μπάνια τους σε κοσμική παραλία, ενώ εκείνος έχει κάνει και like στη σελίδα της στο facebook όπως μπορείτε να δείτε.

Έχουν κάνει δημόσιες εμφανίσεις μαζί στη συμπρωτεύουσα – πρόσφατα διασκέδασαν μαζί στη μουσική σκηνή που εμφανίζεται αυτό το διάστημα ο Αντώνης Ρέμος- όμως αν και όλοι γνωρίζουν πως είναι ζευγάρι, εκείνοι έξω συστήνονται ως φίλοι.

Να σημειώσουμε πως η Άντζελα Δημητρίου βρέθηκε πρόσφατα στο «Πρωινό» ΑΝΤ1 και όταν ρωτήθηκε αν είναι ερωτευμένη, δήλωσε μόνη, όμως μετά από πίεση της Φαίης είπε πως δεν πρόκειται να ξαναπεί τίποτα για την προσωπική της ζωή δημοσίως γιατί… τη ματιάζουν!







kamikaze.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου