ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Περίεργη καταγγελία για κλοπή 800.000 ευρώ από σπίτι στο κέντρο της Αθήνας

Μία περίεργη υπόθεση διερευνούν οι Αρχές μετά τη καταγγελία μιας ηλικιωμένης πρώην δικαστικού ότι κουκουλοφόροι μπήκαν στο σπίτι της και έκλεψαν
χρήματα, χρυσαφικά και κοσμήματα συνολικής αξίας που προσεγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ.


Σύμφωνα με την Espresso, η συνταξιούχος δικαστικός ανέφερε στην ΕΛ.ΑΣ. ότι το βράδυ της Τετάρτης μπήκαν στο σπίτι της δυο αδίστακτοι ληστές, οι οποίοι αφού αναρριχήθηκαν από το φωταγωγό εισήλθαν στο διαμέρισμα από ανασφάλιστο παράθυρο.
Σύμφωνα με την ίδια, ενώ διάβαζε ένα βιβλίο της, είδε μπροστά της δυο κουκουλοφόρους οι οποίοι την ακινητοποίησαν στην καρέκλα και άρχισαν να της ζητούν πληροφορίες για το πού έχει κρυμμένα χρήματα και χρυσαφικά. Με την ησυχία τους έψαξαν το διαμέρισμα και λίγο πριν τις έξι το πρωί έφυγαν σαν κύριοι, με το μικρό θησαυρό στα χέρια τους, από την κύρια είσοδο της πολυκατοικίας.

Η 90χρονη αμέσως μόλις έφυγαν οι ληστές τηλεφώνησε στην ΕΛ.ΑΣ. και πλήρωμα περιπολικού έφθασε αμέσως στο σημείο. Αξιωματικός που συμμετείχε στις έρευνες μιλώντας στην Espresso ανέφερε ότι «αυτά που ισχυρίζεται η πρώην δικαστικός εξετάζονται με προσοχή, καθώς το ποσό που αναφέρει ότι είχε στο σπίτι της είναι εξωπραγματικό. Ίσως να έχει υποστεί σοκ και να μην μπορεί να προσδιορίσει το ποσό».

Σημειώνεται ότι το σπίτι της ηλικιωμένης βρίσκεται σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Αθήνας, στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας, δίπλα στο Μέγαρο Μουσικής, στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ και στην αμερικανική πρεσβεία, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. προσπαθεί να ρίξει φως στο μυστήριο εξετάζοντας το υλικό από την κάμερα ασφαλείας στην είσοδο της πολυκατοικίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου