ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Τρίζουν τα κοκάλα των αριστερών με τον Τσίπρα

Το αφήγημα της νέας Αριστεράς, όχι αυτής που οικοδόμησαν άνθρωποι αγνοί, με αρχές και αξίες, που βασανίστηκαν και θυσιάστηκαν ακόμη και για ιδέες που τελικά δεν είχαν λογική βάση, έχει ως εξής:



Ξυπνάει ένα ωραίο πρωί ο Αλέξης Τσίπρας, τσιμπιέται που είναι ακόμη ηγέτης της… ελληνικής Αριστεράς και λέει στην Περιστέρα του: «Καλά, μ…. ς είμαι εγώ να πάω με το σταυρό της Αριστεράς στο χέρι; Σιγά μην κάτσω να ακολουθήσω τις αρχές του Κύρκου, του Ηλιού ή ακόμη και του Γλέζου. Αμ, με τέτοια μυαλά δε θα γίνω ποτέ πρωθυπουργός».

Κι έτσι, μάζεψε τα φιλαράκια του και τους είπε: «Ξεχάστε ότι ξέρατε για την Αριστερά και τις αρχές της. Εδώ παίζεται η εξουσία. Θα την αφήσουμε να πάει χαμένη;» «Όχι βέβαια», απάντησε ο Σκουρλέτης. Κι έτσι ξεκίνησε το σχέδιο της μετάλλαξης του κόμματος από 4% και με ηθική σε 30% με τους πιο ανήθικους τρόπους και με μέσα που ο Μακιαβέλι θα κοκκίνιζε από ντροπή. Προς το παρόν από ντροπή κοκκινίζουν χιλιάδες αγνοί Αριστεροί που βλέπουν την κατάντια.

Βλέπουν τον Τσίπρα να αγκαλιάζεται με ένα από τα χειρότερα πολιτικά φαινόμενα της χώρας, τους Ανεξάρτητους Έλληνες τους Καμμένου. Βλέπουν να υιοθετούνται τα πιο άθλια κόλπα του Αυριανισμού. Λάσπη στον ανεμιστήρα και όποιον πάρει ο χάρος. Ο Γκέμπελς έπιασε δουλειά στην Κουμουνδούρου μαζί με τους επικοινωνιολόγους που συμβούλεψαν τον Τσίπρα να χορέψει σκληρό ροκ αλλιώς δεν έχει εξουσία.

Και βλέπουν επίσης ότι ένα «αριστερό» κόμμα, υποτίθεται προοδευτικό και δημοκρατικό, κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να διχάσει τον ελληνικό λαό. Οδηγεί σε νέο εμφύλιο τη χώρα. Οι καλοί από εδώ, οι κακοί από εκεί λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, αδιαφορώντας για το κακό που μπορεί να προκαλέσει στην πατρίδα.

Ειδικά η περίπτωση των καταγγελιών περί αργυρώνητων βουλευτών είναι ξεκάθαρη. Αν και δεν έχουν στοιχεία, αν και επικαλούνται κάποιες ανοησίες σε φυλλάδες της συμφοράς ή υιοθετούν τις θεωρίες του ψεκασμένου Πάνου Καμμένου, περνάνε στο κόσμο αυτό που θέλουν. Δηλαδή, όσοι ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι πουλημένοι, όσοι δεν ψηφίσουν είναι καθαροί.

Τόσο ξεδιάντροπη πολιτική ούτε τα μεγάλα κόμματα που κυβέρνησαν επί χρόνια δεν χρησιμοποίησαν.

Δεν ξέρουμε αν το αφήγημα της νέας Αριστεράς περνάει στον κόσμο. Αν η σκανδαλολογία, η συνωμοσία, το παρασκήνιο και το Βυζάντιο βρίσκουν εύφορο έδαφος στο λαό. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με αυτά που κάνει θα θερίσει θύελλες. Αλλά δε μας νοιάζει για τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά για την Ελλάδα.

Αν μετά τις εκλογές δούμε έναν βαθιά διχασμένο λαό που από τη μια θα είναι οι «καθαροί» της Αριστεράς και από την άλλη οι κακοί και «βρόμικοι» της Δεξιάς, μην απορήσουμε για την καταστροφή που θα έρθει στην πατρίδα.


Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου