ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου λόγω... σεξουαλικής παρενόχλησης

Δεν μπορούσε να συγκρατηθεί ένας 29χρονος άντρας

Αναστάτωση επικράτησε σε δρομολόγιο από τη Χαβάη προς την Ιαπωνία η οποία είχε ως αποτέλεσμα ο πιλότος να κάνει αναγκαστική προσγείωση στη Χονολουλού για να γίνει η σύλληψη ενός 29χρονου άντρα.



Ο λόγος; Το γεγονός πως ο 29χρονος δεν κατάφερε να ελέγξει τις σεξουαλικές του ορέξεις και επιτέθηκε σε μια γυναίκα, την ώρα που το αεροπλάνο βρισκόταν στον αέρα. Παρ' ότι ο άντρας κατάφερε να την κλείσει μέσα στο μπάνιο, η γυναίκα μπόρεσε να πατήσει το κουμπί έκτακτης ανάγκης, ειδοποιώντας τις αεροσυνοδούς και τον πιλότο να σπεύσουν.

"Η πόρτα ήταν αδύνατο, να ανοίξει και χρειάστηκε να την ξεβιδώσουν" γράφεται στην αναφορά του FBI που έσπευσε στο αεροδρόμιο της Χονολουλού. Ένα άλλος άντρας, μέλος του πληρώματος τραυματίστηκε, στην προσπάθειά του να εξουδετερώσει το δράστη. Η μητέρα του 29χρονου, δήλωσε πως ο γιος της πάσχει από σοβαρά προβλήματα κατάθλιψης. Μόλις τον έβγαλαν σηκωτό από την τουαλέτα του αεροπλάνου, η μητέρα του, του έδωσε μια δόση από το φάρμακο που είχε μαζί της και ο Ιάπωνας ναρκώθηκε για τα καλά.

Στο άκουσμα πως χρειάστηκαν τρεις επιβάτες για να τεθεί υπό κράτηση ο δράστης, ο πιλότος, γύρισε το αεροπλάνο πίσω στη Χαβάη από όπου είχε ξεκινήσει ώστε να γίνει η σύλληψη. Ο 29χρονος κρατείται στις φυλακές της Χονολουλού, χωρίς εγγύηση και μετά από μια σύντομη ακρόαση στο δικαστήριο, την Τρίτη, περιμένει τη δίκη και φυσικά την όποια καταδίκη του.

Σύμφωνα με το νόμο, η σεξουαλική επίθεση μπορεί να τιμωρηθεί ακόμα και με ισόβια ποινή, όμως ο δικαστής δήλωσε πως υπάρχουν "θέματα ψυχικής υγείας" που θα παίξουν ρόλο στην απόφαση.



protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου