ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Σάλος στο διαδίκτυο! Ο πρωταγωνιστής του Μπρούσκο ειρωνεύτηκε άστεγο ...

Ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς «Μπρούσκο»έκανε ένα σοβαρό λάθος και το πληρώνει με δεκάδες αντιδράσεις έξαλλων ανθρώπων, οι οποίοι είναι ...

ακόλουθοί του στο Instagram. Ο Κύπριος ηθοποιός ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ , που σκηνοθετεί και γράφει σενάρια, ανάρτησε φωτογραφία που απεικονίζει έναν άστεγο ο οποίος φοράει πολύχρωμα ρούχα, με τη λεζάντα από κάτω να γράφει «Stylish», δηλαδή Στυλάτος!

Μερικά από τα σχόλια ήταν: «Μην το κοροϊδεύετε, γιατί ενώ εσείς κοιμάστε ήρεμοι στα κρεβάτια σας, αυτός ο άνθρωπος κοιμάται στον κρύο χειμώνα» και «Είναι αστείο; Το γεγονός ότι εσύ κάνεις τα ταξιδάκια σου, τρως το φαγάκι σου κι έχεις μια στέγη, ενώ ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν έχει τη δυνατότητα να επιβιώσει;».

Μετά από τις αντιδράσεις και τους άσχημους χαρακτηρισμούς σε βάρος του, ο ηθοποιός παρενέβη κάτω από την ανάρτησή του, λέγοντας: «Μια φωτογραφία μπορεί μόνο να κοροϊδέψει ρε παιδιά; Δεν μπορεί να είναι μια φωτογραφία που να μας θυμίζει ότι υπάρχουν γύρω μας άνθρωποι που δεν έχουν τα πιο απλά; Για να μην ξεχνάμε; Μην τρέχει πάντα το μυαλό μας στην ίντριγκα...»


thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου