ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Τα απίστευτα πλουσιόπαιδα του Ιράν! (Φωτογραφίες)!!


Ένας λογαριασμός στο Instagram δείχνει την απροσδόκητη ζωή του νεόπλουτων στην Τεχεράνη, πρωτεύουσα του Ιράν, που  έχει προκαλέσει ποικίλες συζητήσεις εντός και εκτός των συνόρων.



Το «Rich Kids of Tehran» διαθέτει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τους λογαριασμούς πλούσιων νέων της Τεχεράνης, με σκοπό να κάνουν επίδειξη των εξωφρενικά ακριβών αυτοκινήτων τους ενώ παράλληλα ποζάρουν με τα πανάκριβα ρούχα διάσημων σχεδιαστών και τα αξεσουάρ τους, μπροστά από πεντάστερα ξενοδοχεία.
Ο λογαριασμός έχει συγκεντρώσει 50.000 followers μέσα σε περίπου τρεις εβδομάδες και έγινε μεγάλο θέμα στον τοπικό Τύπο του Ιραν ως απόδειξη για το απίστευτο χάσμα του πλούτου στη χώρα.
Πολλοί δυτικοί μάλιστα, όπως γράφει το vokativ.om, έμειναν άφωνοι για τον συγκεκριμένο τρόπο ζωής στο Ιράν, μια χώρα που τη συνδέουν με τη φτώχεια και τις συγκρούσεις. Η πρόθεση της σελίδας είναι να «δείξει την καλή πλευρά της Τεχεράνης / Ιράν σε ολόκληρο τον κόσμο», αναφέρει εκπρόσωπος της σελίδας στην Daily Beast. «Το Ιράν είναι πάντα στην επικαιρότητα μόνο για τα αρνητικά πράγματα… Προσπαθούμε απλά να δείξουμε ότι δεν δείχνουν τα κανάλια».
Στον αντίποδα πάντως, υπάρχει και λογαριασμός «Poor Kids of Tehran», δηλαδή τα φτωχά παιδιά της Τεχεράνης μέσα από τον οποίο αποτυπώνεται, για πολλούς, το πραγματικό πρόσωπο της χώρας.
Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που έχουν ανέβει και στους δυο λογαριασμούς:
iransdj8.jpg
iransdj7.jpg
iransdj6.jpg
iransdj5.jpg
iransdj4.jpg
iransdj3.jpg
iransdj2.jpg
iransdj1.jpg
iransdj9.jpg

arouraios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου