ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Οι εποχές της «πασοκικής λασπολογίας» είναι παρελθόν κύριε Τσίπρα

«Δεν λέμε κάτι για να το πούμε, αλλά για να πετύχουμε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα».
Θα μπορούσε να το... κεντήσει η γιαγιά του κ. Τσίπρα και να το έχει πάνω από το γραφείο του όταν θα γίνει πρωθυπουργός.
Άλλωστε, ο πίνακας «Η Ελλάς Ευγνωμονούσα» δεν έχει καμιά τύχη με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση ενώ ένα ωραίο τσιτάτο του υπουργού Διαφώτισης και Προπαγάνδας του Χίτλερ, του Γ. Γκέμπελς θα ταίριαζε καλύτερο στο «κόκκινο» Μέγαρο Μαξίμου.


Οι Συριζαίοι είναι η αλήθεια, έμαθαν καλά όλα τα κόλπα από τους Πασόκους. Όπως π.χ. πώς να ρίχνεις λάσπη στον ανεμιστήρα και να μην τιμωρείσαι γι' αυτό. Ή όπως να ανασταίνεις τον Αυριανισμό και να μη σε φτύνουν για το μεγαλύτερο αίσχος της Μεταπολίτευσης.

Πριν 10 ημέρες κυριαρχούσε στην επικαιρότητα η καταγγελία Σκουρλέτη για χρηματισμό βουλευτών προκειμένου να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Δεν ήταν μια πα...ιά που λένε στα καφενεία, ήταν μια στοχευμένη παρέμβαση του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ η οποία επεκτάθηκε. Έφτασαν μάλιστα να κατηγορούν μέσα στη Βουλή τον πρωθυπουργό επειδή «τόλμησε» να πει ότι εκτιμά πολιτικά ότι θα συγκεντρώσει τους 180 βουλευτές. Η θηλυκή Ιαβέρης, Ζωή Κωνσταντοπούλου σχεδόν ζήτησε τη... σύλληψη του Σαμαρά. Να πάει να καταθέσει στον εισαγγελέα και να δώσει εξηγήσεις είπε η... αδέκαστη δικηγόρος.

Όπως ήταν φυσικό παρενέβη ο εισαγγελέας και ζήτησε έρευνα για τις καταγγελίες που έγιναν. Αυτονόητη κίνηση έστω κι αν η Δικαιοσύνη δεν έχει χρόνο να ασχολείται με τις ανοησίες του κάθε τυχάρπαστου πολιτικού ή δημοσιογράφου. Και ξεκίνησε η παρέλαση μαρτύρων.

Ο μεγάλος δημοσιογράφος Αιμίλιος Λιάτσος, πρώην επικεφαλής της ΕΡΤ, πήγε στον ανακριτή και δεν είπε τίποτε επικαλούμενος το δημοσιογραφικό απόρρητο. Είπε ότι έχει πολλά στοιχεία αλλά δεν μπορεί να αποκαλύψει τις πηγές του. Ο τάλας. Δεν ήξερε ότι δεν υπάρχουν στην Ελλάδα τα δημοσιογραφικά βραβεία Πούλιντζερ. Έχασε την ευκαιρία.

Στη συνέχεια πήγε ο Σκουρλέτης και ο άλλος Γκεμπελίσκος της Κουμουνδούρου ο Νίκος Παππάς. Κατέθεσαν στον ανακριτή τα δημοσιεύματα της τεράστιας εφημερίδας Kontra News του Κουρή, έκαναν και πολιτικές δηλώσεις έξω από το ανακριτικό γραφείο αλλά όλο λάδι κι από τηγανίτα τίποτε.

Περιμέναμε και τους άλλους μάρτυρες να καταθέσουν κάτι, να πουν έστω και μια αιχμή ότι είδαν, άκουσαν, έμαθαν πως κάποιος πολιτικός «τα πήρε» για να ψηφίσει Πρόεδρο.

Και να πεις ότι θα ήταν ένας ο «πληρωμένος» βουλευτής; Η κυβέρνηση πρέπει να πληρώσει καμιά 25αριά βουλευτές για να εξασφαλιστεί. Κανείς δεν διέρρευσε κάτι για τον «κουμπαρά» που επικαλέστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ;

Πήγε και ο κυρ Φώτης Κουβέλης αλλά ο δύσμοιρος είπε ότι δεν έχει στοιχεία για την κατηγορία και ακολούθησε σήμερα και ο Γ. Πανούσης ο οποίος κλήθηκε επειδή είπε σε συνέντευξη στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» ότι όλες του οι αναφορές έγιναν υπό το επιστημονικό πρίσμα, λόγω του διάχυτου κλίματος διαφθοράς που επικρατεί.

Επειδή δηλαδή είναι η Ελλάδα διεφθαρμένη, συνάγεται ότι μπορεί και να τα πήραν κάποιοι βουλευτές. Κι αυτός ο άνθρωπος υποτίθεται ότι είναι από τους πιο σοβαρούς της ΔΗΜΑΡ, φανταστείτε τι άλλος κατιμάς υπάρχει.

Πήγε τέλος και ο κυρ Νίκος Κωνσταντόπουλος, ο αιώνιος υποψήφιος Πρόεδρος Δημοκρατίας που το μόνο προεδριλίκι που είδε ήταν του Συνασπισμού που τον διέλυσε και του Παναθηναϊκού που τον κατέστρεψε. Ο πατέρας της Ζωής επανέλαβε στον ανακριτή όσα είχε πει για «σκηνοθετημένη προεδρολογία» και για «αντιδημοκρατικές σκοπιμότητες αποφυγής των εκλογών». Επισήμανε ότι η κυβέρνηση με τις επικοινωνιακές πρακτικές που ακολουθεί για την εξεύρεση των βουλευτών άνοιξε το δρόμο του παρασκηνίου για παροχές – όπως φέρεται να είπε –και ανταλλάγματα.

Ακόμη ο ίδιος κάλεσε τη κυβέρνηση να εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε όταν έλεγε ότι «είναι δεδομένοι οι 180 βουλευτές».

Σε δήλωσή του μάλιστα μετά το τέλος της κατάθεσής του στον εισαγγελέα ο κ.Κωνσταντόπουλος ανέφερε πως «αντί να στηρίζεται η δημοκρατική αρχή της διαφάνειας, αίρεται το αξιόποινο και μάλιστα αναδρομικά σε υποθέσεις όπως η Siemens, η λίστα Λαγκάρντ, κ.ά.». Όπως τόνισε ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού «Αν υπήρχε πολιτική θέληση για άπλετο φως θα είχαν αντιμετωπιστεί πολλά προβλήματα και δεν θα συνεχίζονταν οι πρακτικές ασκήσεις που αποτελούν θεσμική υποκρισία».

Ίδιος η κόρη του δηλαδή, εκτός τόπου και χρόνου.

Και κάπως έτσι περατώνεται η μεγάλη ανακριτική διαδικασία για το τεράστιο πολιτικό σκάνδαλο που αποκάλυψε ο Σκουρλέτης. Άραγε, όλοι αυτοί που μίλησαν για χρηματισμό δεν θα έπρεπε να κληθούν ως κατηγορούμενοι για συκοφαντική δυσφήμηση;

Δεν θα έπρεπε να τους πιάσει κάποιος από το αυτί και να τους πει: «Τι λέτε βρε ανόητοι που κάνετε τέτοιος καταγγελίες στηριζόμενοι σε ένα δημοσίευμα μιας άθλιας εφημερίδας αυριανικού τύπου»; Άραγε κάποιος δικαστής δεν θα πρέπει να μαζέψει όλους αυτούς τους κακομοίρηδες που έκαναν μπάχαλο το πολιτικό σύστημα βάζοντας φωτιά στη χώρα;

Όχι, δεν θα τιμωρηθεί κανείς διότι στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις και η λάσπη από τον ανεμιστήρα μένει πάντα. Κι άντε να την ξεπλύνεις μετά. Άντε να πείσεις τον ελληνικό λαό ότι δεν είναι όλοι άθλιοι, δεν είναι όλοι διεφθαρμένοι. Αλλά τι τον νοιάζει τον ΣΥΡΙΖΑ αν δημιουργεί διχασμό στον ελληνικό λαό και συμβάλλει στην ακόμη μεγαλύτερη απαξίωση του πολιτικού συστήματος; Όλα για την καρέκλα.

Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου