ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Ο Καμμένος επιτέθηκε σε υπάλληλο στο αεροδρόμιο Χανίων

Αναστάτωση επικράτησε το απόγευμα της Παρασκευής στο Αεροδρόμιο Χανίων, κατά την αναχώρηση του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Πάνου Καμμένου, ο οποιος αρνήθηκε προσωρινά τον καθιερωμένο έλεγχο και επιτέθηκε
φραστικά σε εργαζόμενο στην ασφάλεια του Αερολιμένα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, που επιβεβαίωσε ο υπεύθυνος ασφαλείας του Αεροδρομίου κ. Κώστας Κομπιτσάκης, όταν εργαζόμενος στην ασφάλεια του "Ι. Δασκαλογιάννης" ζήτησε από τον κ. Καμμένο να σταματήσει για έλεγχο, εκείνος αρνήθηκε, απευθυνόμενος με έντονο ύφος και βαριές κουβέντες σε βάρος του.

Η φραστική επίθεση του κ. Καμμένου συνεχίστηκε ακόμα και όταν ο υπάλληλος του εξήγησε ότι απλά κάνει τη δουλειά του και ότι οφείλει να πραγματοποιήσει τον έλεγχο όπως ορίζει ο νόμος.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, δεν αρκέστηκε στους βαρείς χαρακτηρισμούς αλλά προχώρησε και ένα βήμα παρακάτω, απειλώντας  τον υπάλληλο του Αερολιμένα, ότι θα χάσει την θέση του σαν υπάλληλος ασφαλείας. Το επεισόδιο, έλαβε μεγαλύτερες διαστάσεις όταν ένας αυτόπτης μάρτυρας προσπάθησε να απαθανατίσει τα τραγελαφικά που συνέβαιναν στο Αεροδρόμιο. Όταν ο κ. Καμένος τον αντιλήφθηκε, τότε επιτέθηκε και σε αυτόν εκσφενδονίζοντας εναντίον του άσεμνες εκφράσεις που δεν μπορούν να αναπαραχθούν.

Απάντηση Καμένου - Δεν αρνήθηκε τον έλεγχο, διαψεύδει τις απειλές
Από την πλευρά του ο κ. Καμένος, σε δηλώσεις του στο Flashnews.gr, υποστήριξε ότι δεν αρνήθηκε τον έλεγχο αλλά τον τρόπο που επιχείρησαν να γίνει αυτός.

Πιο συγκεκριμένα ο Πρόεδρος των Ανεξαρτητων Ελλήνων ανέφερε ότι:

"Ο έλεγχος έγινε κανονικά απλά δεν έγινε στο δρόμο, έγινε στα προβλεπόμενα σημεία. Δεν έγινε δηλαδή στην είσοδο του Αεροδρομίου που ζητούσανε αλλά εκεί που ελέγχονται όλοι, στο παραβάν" τόνισε ο κ. Καμένος και συνέχισε .

"Οι υπάλληλοι της security, μας ζήτησαν να κάνουν έλεγχο στη μέση του δρόμου και τους είπαμε ότι δεν δεχόμαστε τον έλεγχο στη μέση του δρόμου"... "Κάναμε έλεγχο κανονικά στην πύλη που κάνουν όλοι έλεγχο με τους security και όχι με τους πορτιέρηδες της πόρτας της πλαϊνής"

"Έλεγχος στη μέση του δρόμου, χωρίς να υπάρχει πύλη ελέγχου, χωρίς να υπάρχει παραβάν δεν γίνεται από κανένα" συμπλήρωσε ο κ. Καμμένος καταλήγοντας ότι:

"Κάναμε έλεγχο κανονικά εν συνεχεία στο Αεροδρόμιο μέσα, όπως κάνουνε όλοι οι επιβάτες".

Όσον αφορά τις μαρτυρίες για το φραστικό επεισόδιο και τις απειλές σε εργαζόμενο του Αερολιμένα ο κ. Καμμένος αρκέστηκε να πει "Λάθος κάνετε, σε λάθος άνθρωπο απευθύνεστε".

Τελικά, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων πέρασε κανονικά από έλεγχο στην αίθουσα VIP του Αεροδρομίου, γεγονός που αποδεικνύεται σε βίντεο που απέστειλε στο Flashnews.gr, ωστόσο δεν μπορούμε να το δημοσιεύσουμε.

Αναφορά στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας από την εταιρεία Ασφάλειας

Το Flashnews.gr νωρίτερα είχε επικοινωνήσει με τον υπεύθυνο ασφαλείας του Αεροδρομίου,  κ. Κώστα Κομπιτσάκη, ο οποίος τόνισε ότι θα προχωρήσει σε επίσημη αναφορά προς την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, για το συμβάν.

Ο κ. Κομπιτσάκης, ανέφερε στο Flashnews.gr ότι ενημερώθηκε από τον ίδιο τον εργαζόμενο που έπεσε "θύμα" της  αντίδρασης του κ. Καμένου, για το περιστατικό και τόνισε ότι ο υπάλληλος του έπραξε στα πλαίσια του νόμου.

Συγκεκριμένα ο κ. Κομπιτσάκης εξήγησε ότι η αντίδραση του κ. Καμένου να αρνηθεί τον έλεγχο, είναι πέραν της νομιμότητας αφού ο έλεγχος αυτός επιβάλλεται από τους κανόνες της Πολιτικής Αεροπορίας, σε όλα τα αξιώματα κάτω του Υπουργικού.

Επομένως, ο κ. Καμένος, σαν αρχηγός κόμματος  δεν εξαιρείται του ελέγχου, βάσει του κανονισμού.  Ο κ.  Κομπιτσάκης, σύμφωνα με προφορική ενημέρωση που είχε, υποστήριξε ότι οι φράσεις που χρησιμοποίησε ο κ Καμένος ήταν ιδιαίτερα άσχημες και προσβλητικές και η συμπεριφορά του άκομψη ενώ δεν θέλησε να προχωρήσει σε λεπτομέρειες.

Πληροφορίες του Flashnews.gr αναφέρουν ότι για το συμβάν έχει ενημερωθεί η Διοίκηση της Πολιτικής Αεροπορίας και ενδέχεται, ακόμα και εντός της ημέρας να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για το περιστατικό.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων εξέδωσαν ανακοίνωση για το επεισόδιο στο Αεροδρόμιο Χανίων (δείτε εδώ)

Flashnews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου