ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Η γελοιότητα με τα περί χρηματισμού βουλευτών συνεχίζεται

Κάθονται μια σειρά από σοβαρούς ανθρώπους και ασχολούνται ακόμη με τον Σκουρλέτη και τον Καμμένο.



Μαθαίνουμε λοιπόν ότι ο εισαγγελέας ζήτησε να καταθέσουν η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, καθώς και οι επιχειρηματίες Ανδρέας Μαρτίνος και Σωκράτης Κόκκαλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο επιχειρηματίας καλούνται να καταθέσουν τις επόμενες ημέρες στον εισαγγελέα καθώς, σε δεξίωση για το γάμο των παιδιών τους, φέρεται να ειπώθηκαν, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Kontra News», τα περί «κουμπαρά» για δωροδοκία βουλευτών.

Είναι εκείνος ο περίφημος γάμος που έγινε το καλοκαίρι στις Σπέτσες όπου παντρεύτηκε ο Ντίνος Κόκκαλης και η Αταλάντη Μαρτίνου. Είχε γίνει χαμός τότε, μέσα στη χλιδή το πάρτι είχαν να το λένε όλοι με την πολυτέλεια και τον κόσμο που πήγε.

Και μέσα σ΄αυτό το κλίμα με τους εκατοντάδες καλεσμένους κάποιοι φέρεται να είπαν ότι υπάρχει κουμπαράς για να δωροδοκηθούν πολιτικοί. Μεταξύ χαβιαριού και… χαλασμένης σαμπάνιας κάποιοι δεν είχαν τι να κάνουν και μιλούσαν για χρηματισμό. Εντελώς τυχαία ήταν εκεί η μεγάλη αυτή εφημερίδα και ο διευθυντής Αιμίλιος Λιάτσος και έβγαλαν το «λαβράκι». Φανταζόμαστε ότι αυτό το γάμο εννοούσε ο Λιάτσος όταν έλεγε ότι δεν μπορεί να μιλήσει.

Φανταστείτε όμως και το άλλο. Ο πεθερός Σωκράτης Κόκκαλης να είναι αυτός που μίλησε για δωροδοκία. Θα πέσουν και τα τσιμέντα αν γίνει αυτό. Ο Κόκκαλης να μιλά για διαπλοκή και να το εκμεταλλεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ; Ή πρόκειται περί μεγαλειώδους παπ…ιάς, είτε ο Σωκράτης έγινε… Συριζαίος, είτε η φαντασία ορισμένων οργιάζει ή η πληρωμένη επιχείρηση πήγε καλά. Διαλέγετε και παίρνετε.

Η ακόμη μεγαλύτερη πλάκα είναι ότι θα πάει στον εισαγγελέα να μιλήσει ο Κόκκαλης για διαφθορά. Η ζωή μας κάνει τεράστιες πλάκες.


Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου