ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Δικαστική περιπέτεια για τον Φάνη Χριστοδούλου στην Πάρο

Από αστυνομικούς του τμήματος της Πάρου φέρεται πως συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής ένας από τους σπουδαιότερους αθλητές μπάσκετ της χώρας μας, ο Φάνης Χριστοδούλου.




Πρώην εργαζόμενος στην κατασκευαστική εταιρία του Φάνη Χριστοδούλου είχε καταθέσει δικαστική προσφυγή εναντίον του. Ο αντίδικός του, υπήκοος Αλβανίας, είχε πάθει ηλεκτροπληξια και προσέφυγε στη δικαιοσύνη ζητώντας αποζημίωση για το εργατικό ατύχημα, καθώς έμεινε παράλυτος από τη μέση και κάτω.

Η ασφαλιστική εταιρεία του έβγαλε αποζημίωση 100.000 ευρώ την οποία δεν αποδέχτηκε και τελικά, πέτυχε την έκδοση δικαστικής απόφασης υπέρ του για χρηματική ικανοποίηση της τάξης περίπου των 280.000 ευρώ, με παράλληλη απόφαση προσωποκράτησης στην περίπτωση της μη καταβολής τους.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα,ο Φάνης Χριστοδούλου κρατήθηκε για δύο ώρες στο Αστυνομικό Τμήμα της Πάρου και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, από τον οποίο αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν είπε: «Είμαι στη διάθεση του κράτους. Ακόμη και στη φυλακή θα μπω για ένα χρόνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου