ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Μαρινάκης εναντίον τρομοκρατών..

Δεν μπορεί, ο Καμμένος έχει δίκιο. Αυτή τη χώρα την ψεκάζουν και είναι… αλλού γι’ αλλού. Και διαβάστε γιατί. Έχουμε σχεδόν 40 χρόνια τρομοκρατίας στην Ελλάδα με δεκάδες νεκρούς.

Ακόμη και αθώα θύματα μιας τυφλής βίας κάποιων ψευτοεπαναστατών. Σκοτώθηκαν από πράκτορες των Αμερικανών μέχρι απλοί οδηγοί, μεροκαματιάρηδες αστυνομικοί ή εκείνο το παλικάρι ο Αξαρλιάν στο Σύνταγμα. Είδατε ποτέ να γίνεται πορεία διαμαρτυρίας; Είδατε ποτέ να κινητοποιείται κανείς; Μόνο κάτι μικροσυγκεντρώσεις πριν πολλά χρόνια τις οποίες μάλιστα οργάνωνε η οικογένεια Μητσοτάκη επειδή είχε θύμα δικό της, τον Παύλο Μπακογιάννη.

Κατά τα λοιπά μια βουβή συμφωνία της ελληνικής κοινωνίας στην άθλια εικόνα μιας χώρας που βρίσκεται σε κλοιό τρομοκρατίας.

Και τι μαθαίνουμε ξαφνικά; Ότι περισσότεροι από 4.000 οπαδοί του Ολυμπιακού ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Θύρας 7, του Συνδέσμου Βετεράνων και της ΠΕΦΟ, βγήκαν στους δρόμους το βράδυ της Δευτέρας και διαδήλωσαν ειρηνικά, θέλοντας να στείλουν ένα μήνυμα στήριξης στον… Βαγγέλη Μαρινάκη, έπειτα από τις αποκαλύψεις ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ήταν στόχος τρομοκρατικής επίθεσης.

Είναι να τρελαίνεσαι δηλαδή. Βγήκαν 5.000 άνθρωποι να διαμαρτυρηθούν γιατί μπορεί ο Μαρινάκης να ήταν θύμα. Κάτι σημειώσεις ενός καμένου μυαλού βρήκαν ότι ίσως και να ήταν στόχος. Με την υπόνοια και μόνο δηλαδή ο… απλός κόσμος βγήκε με συνθήματα και πανό στα χέρια, συγκεντρώθηκαν έξω από το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», ζητώντας να μπει ένα τέλος στη στοχοποίηση του προέδρου της ομάδας, ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία προς τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

«Κάτω τα χέρια από τον πρωταθλητή. Από εδώ και πέρα καμία ανοχή», ήταν ένα από τα συνθήματα που ακούστηκαν στη συγκέντρωση, ενώ οι οπαδοί του Ολυμπιακού ανακοίνωσαν ότι θα συνεχίσουν τις πορείες διαμαρτυρίας υπέρ του κ. Μαρινάκη.

Στις ανακοινώσεις που εξέδωσαν οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού και οι Σύνδεσμοι της ΠΕΦΟ εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για το «σχέδιο δολοφονίας» σε βάρος του προέδρου της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη και κάλεσαν τους φίλους του Ολυμπιακού να «θωρακίσουν» ακόμη περισσότερο την αγαπημένη τους ομάδα.

Πέρα από το ότι είναι κωμικό να μιλάνε για ένα σχέδιο δολοφονίας έχουμε να πούμε τα εξής: Μακάρι ο Μαρινάκης και κάθε Μαρινάκης να μην είναι και να μη γίνει ποτέ στόχος παλαβωμένων τρομοκρατών. Αλλά από πού κι ως που βρε αθεόφοβοι βγαίνετε να συγκεντρωθείτε για να στηρίξετε τον πρόεδρο που τόσα χρόνια καθόσασταν στον καναπέ και βλέπατε τους νεκρούς να σφάζονται από τους τρομοκράτες;

Επειδή ο Μαρινάκης είναι πρόεδρος του Ολυμπιακού; Είναι αυτή κοινωνία να ξεσηκώνει τον κόσμο υπέρ του Μαρινάκη που έτσι κι αλλιώς έχει μια στρατιά φρουρών; Ο Αξαρλιάν τι είχε ή o αστυνόμος Νεκτάριος Σάββας;

Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου