ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Σε... πανικό η Στεφανίδου!


«Μία» αλλά σε... κατάσταση νευρικής κρίσης! Δύσκολες επαγγελματικές μέρες (και νύχτες) διανύει την περίοδο αυτή η Τατιάνα Στεφανίδου, που βλέπει συστηματικά την... πλάτη της Ελένης Μενεγάκη.
Η τοποθέτησή της ακριβώς απέναντι από τη «βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης» την είχε βρει εξαρχής αντίθετη. Πλέον, οι χειρότεροι φόβοι της επιβεβαιώνονται.


Τα ποσοστά τηλεθέασης της περασμένης Παρασκευής τής έδωσαν τη χαριστική βολή. Η εκπομπή «Ελένη» στον Αlpha έπιασε στο γενικό σύνολο 20,2% και 28,3% στα νεανικά κοινά, ενώ το δικό της μαγκαζίνο «Μία» στο Star συγκέντρωσε 10,3% στο σύνολο και στις ηλικίες 15-44 μόλις 8,3%. Με απλά μαθηματικά, περίπου 10 μονάδες διαφορά στο γενικό σύνολο και 20 μονάδες στα νεανικά! Και η ψαλίδα καθημερινά φαίνεται να ανοίγει...

Για τη δυναμική και εργατική «Τάτι», που πέρσι σημείωνε ικανοποιητικά νούμερα στην απογευματινή ζώνη με την παραγωγή «Μίλα», αυτό έχει θεωρηθεί πολύ μεγάλη αποτυχία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρουσιάστρια είπε σε συνάντησή της με βασικά στελέχη του Star «εγώ δεν ήθελα ποτέ αυτήν την ώρα», εννοώντας προφανώς ότι κάποιοι την πίεσαν.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει κατατροπώσει την «αντίπαλό της», καθώς ο ντόρος γύρω από τη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο την έχει φέρει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, με την ίδια να συνομιλεί για το θέμα με τις τηλεοπτικές «φιλενάδες» της μέσω twitter. Σαν κερασάκι (για να ασχολούνται όλοι μαζί της) ήρθε και το πρόσφατο επεισόδιο με τον μπάτλερ της στο σπίτι της στα Μελίσσια. Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και τη φημολογούμενη επικείμενη ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, τότε οι μετοχές της αναμένεται να εκτιναχτούν κι άλλο. Με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της Ελένης και τα φαγητά που θα λιγουρεύεται on air, το αποτέλεσμα της τηλεθέασης θα είναι ισοπεδωτικό για κάθε αντίπαλο!

Πάθη και μυστικά

Από την άλλη, η Τατιάνα με την ήρεμη οικογενειακή ζωή δεν κρύβει... ίντριγκες, πάθη και οικογενειακά μυστικά. Ετσι, ο χρόνος αλλαγής της εκπομπής της είναι καίριος και αυτό πρέπει να γίνει πριν από τα Χριστούγεννα. Παρ' όλα αυτά, η Τατιάνα, αν και στους διαδρόμους εμφανίζεται ιδιαίτερα σκεπτική, διατηρεί την ψυχραιμία της, συνεχίζει να βγαίνει χαμογελαστή στην οθόνη, χωρίς να έχει δώσει την παραμικρή αφορμή για σχόλια. Τόσο αυτή όσο και η ομάδα της προσέρχονται στις 10.00 το πρωί στα γραφεία τους και φεύγουν ακόμη και πολύ αργά το βράδυ, αλλά από το δωμάτιο των συσκέψεων της εκπομπής δεν ακούγονται ούτε φωνές ούτε «εκρήξεις».

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, αν δεν γίνει κάποια θεαματική αλλαγή στα νούμερα τηλεθέασης, το πάνελ και οι συνεργάτες του «Μία» το πολύ μέσα σε 15 ημέρες θα έχουν απομακρυνθεί και η Τατιάνα θα αναλάβει να κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά, την επικαιρότητα!

Να σημειωθεί πάντως ότι ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου δεν θέλουν να ακούσουν ούτε για αστείο πιθανή αλλαγή ώρας στη δική τους εκπομπή, η οποία σκίζει στα νούμερα τηλεθέασης!


espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου