ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Ξέμεινε με την σκανδαλολογία ο ΣΥΡΙΖΑ

Προχθές στη Βουλή έγινε κάτι απίστευτο. Από εκείνα που θα γραφτούν στις πιο μαύρες για κάποιους στις πιο χρυσές για άλλους σελίδες της κοινοβουλευτικής ιστορίας. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, άρτι αφιχθείσα από το γαμήλιο ταξίδι της,
ξεκούραστη και με φρέσκες ιδέες εξεστόμισε το απίθανο.
Είπε ότι ο πρωθυπουργός της χώρας πρέπει να κληθεί από τον εισαγγελέα και να δώσει εξηγήσεις γιατί εκτίμησε ότι θα βρεθούν οι 180 βουλευτές προκειμένου να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Δηλαδή επειδή ο Σαμαράς είπε ότι θα τους βρει τους 180 και δεν θα πάμε σε εκλογές, υπονόησε χρηματισμό ή κάτι άλλο ύποπτο που συνέβη. Αν το έλεγε ένας τρελός από το Δαφνί απλά θα τον λέγαμε… τρελό. Το λέει όμως μια εκλεγμένη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ η οποία τυγχάνει και νομικός. Το λέει η κόρη ενός έγκριτου νομικού όπως ο Ν. Κωνσταντόπουλος και το αναφέρει μέσα στη Βουλή. Το μόνο που δεν είπε ήταν: «Συλλάβετε τον Σαμαρά». Αλλά μακάρι να γινόταν κι αυτό διότι τότε απλά θα άνοιγε η πόρτα του φρενοκομείου και όποιον πάρει ο χάρος.

Για παράδειγμα θα έπρεπε να πάει στον εισαγγελέα και στην… μπουζού ο Τσίπρας επειδή είπε ότι η κυβέρνηση δεν θα μαζέψει τους 180 βουλευτές. Με τη λογική της Ζωής κάτι ξέρει ο Τσίπρας για τους 121 που δεν θα ψηφίσουν, άρα μπορεί και να χρηματίστηκαν.

Θα πρέπει να πάει στον εισαγγελέα και ο Παναγούλης που έχει πει ότι θα μας κρεμάσουν όλους εμάς τους μνημονιακούς στο Σύνταγμα αλλά και ο Διαμαντόπουλος που είχε στηρίξει την ένοπλη δράση των τρομοκρατών.

Υπάρχει και καλύτερο. Μόλις βρεθούν οι 180 βουλευτές που θα ψηφίσουν αμέσως να έρθει εισαγγελέας και να τους συλλάβει γιατί είναι πιθανώς αργυρώνητοι. Αν μάλιστα τολμήσει ο Σαμαράς και προβλέψει ότι η Μέρκελ θα μας χαρίσει το χρέος να τους συλλάβουμε και τους δύο γιατί μπορεί να έχει γίνει καμιά λαδιά.

Όμως, δεν είναι ούτε ανόητη, ούτε τρελή η Ζωή και όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ, τουλάχιστον δεν είναι για το φρενοκομείο. Η πρόταση της βουλευτού να λογοδοτήσει ο Σαμαράς είναι συνέχεια της άποψης του Σκουρλέτη ότι κάποιος κουμπαράς υπάρχει και πληρώνει βουλευτές. Είναι ένα οργανωμένο σχέδιο της Κουμουνδούρου να προκαλέσει διχασμό και πόλωση στη λογική «εμείς οι καλοί και τίμιοι, εσείς οι κακοί και λαδιάρηδες».

Αυτό θα είναι το σκηνικό που στήνεται από τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τις επόμενες εκλογές. Αφού η οικονομία δεν τους βγαίνει, αφού κατάλαβαν ότι μαγκιές δεν γίνονται με τους δανειστές, θα παίξουν το παιχνίδι που πάντα κερδίζει. Αυτό της σκανδαλολογίας. Κι αν δεν έχουν στοιχεία απλά θα παίρνουν ένα δημοσίευμα μιας άθλιας εφημερίδας και θα το κάνουν σημαία. Και θα σπαταλούν έτσι ώρες από την εισαγγελία να διεξάγει έρευνες για πράγματα που δεν υπάρχουν.

Το είπε και ο Κουβέλης: Δεν έχω στοιχεία, δεν θα συμβάλλω στην πόλωση. Αλλά ποιος τον ρωτάει. Ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε αυτό το παιχνίδι που έπαιζε και το ΠΑΣΟΚ παλιά.

Θα δούμε πολλές… Ζωές να ζητάνε χειροπέδες για στελέχη της κυβέρνησης. Γιατί μόνο έτσι ξέρουν ότι θα κερδίσουν. Όμως θα πρέπει να ξέρουν ότι τα πάντα γυρίζουν μπούμερανγκ στη ζωή αυτή.


Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου