ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Ο τυφώνας Μενεγάκη... σάρωσε την Στεφανίδου!

Πώς και πώς φαίνεται ότι περίμεναν οι τηλεθεατές την ωραία Ελένη της τηλεόρασης, αφού στην πρεμιέρα της οι πίνακες τηλεθέασης «χτύπησαν» κόκκινο. Η εκπομπή σημείωσε ποσοστό
22,7% στο γενικό σύνολο και 32,3% στα νεανικά κοινά.


Απέναντί της, η Τατιάνα Στεφανίδου με την εκπομπή «Μία» στο Star, που για μία εβδομάδα «έπαιζε» μόνη της, καταποντίστηκε, αφού οι μετρήσεις έδειξαν 10,3% στο σύνολο και 8,1% στις ηλικίες 15-44.

Βέβαια, το πού θα κάτσει τελικά η μπίλια της τηλεθέασης, στην Ελένη ή την Τατιάνα, είναι μια μακροπρόθεσμη διαδικασία με μεγάλο ανταγωνισμό. Αλλωστε η «Τάτι» είναι πολύ σκληρό καρύδι για να αφήσει το προβάδισμα στην ξανθιά αντίπαλό της. Στο παρελθόν, όταν η εκπομπή της δεν «τσουλούσε», επέλεξε άλλον... δρόμο, όπως την κατάργηση ακόμη και του πάνελ της προκειμένου να παίρνει όλο το παιχνίδι πάνω της, με θέματα που ξέρει πώς να τα παίζει στα δάχτυλα.

Οι τηλεθεατές έδωσαν προβάδισμα στην Ελένη Μενεγάκη, η οποία -ας μην ξεχνάμε- βρίσκεται στο πικ της δημοσιότητας και με το θέμα της αγωγής που έχει ασκήσει εναντίον της ο πρώην σύζυγός της Γιάννης Λάτσιος σχετικά με το σπίτι στα Μελίσσια. Βέβαια, η παρουσιάστρια δεν έκανε κουβέντα για την... ταμπακιέρα, αλλά αρκέστηκε να... ζήσει τον ρομαντικό γάμο της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά στο Παρίσι.

Πάντως, οφείλουμε να πούμε ότι η Μενεγάκη κάνει και φέτος αυτό που γνωρίζει καλά, προσφέρει ένα «ζεστό» μαγκαζίνο με φωτεινό χαμόγελο. Η Στεφανίδου, από την άλλη, έπεσε στα... βαθιά θέλοντας να κάνει κάτι ανάλογο, μακριά απ' όσα έχει παρουσιάσει έως τώρα.


Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου