ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Ονόματα κύριε Δραγασάκη!

Την τακτική της λάσπης στον ανεμιστήρα επέλεξε ο ΣΥΡΙΖΑ για να παρουσιάσει το σόου του στη Βουλή και το έκανε δυστυχώς μέσω ενός υποτιθέμενου σοβαρού πολιτικού ο οποίος
έχει και τον θεσμικό ρόλο του αντιπροέδρου της Βουλής.


Ο Γιάννης Δραγασάκης έβαλε φωτιά στη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης κάνοντας αστήρικτες καταγγελίες, όπως συνηθίζουν να κάνουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Στοχοποίησε μάλιστα τον πρωθυπουργό λέγοντας: «Σήμερα αρκεί ένας επιχειρηματίας, ένας μεγαλοεκδότης, ένας φίλος του πρωθυπουργού να πάρει ένα τηλέφωνο για να ακυρωθεί ένα πρόστιμο, για να αλλάξει ένας νόμος».

Κι έμεινε εκεί, χωρίς να πει ονόματα, χωρίς να δώσει στοιχεία προκαλώντας αναταραχή στη Βουλή. Ποιους εννοούσε; Ποιων τα πρόστιμα διαγράφηκαν; Έχει ο πρωθυπουργός εμπλοκή σε κάτι τέτοιο; Λάσπη κι ότι βγει.

Η φράση αυτή προκάλεσε ένταση στα κυβερνητικά έδρανα και ο υπουργός Επικρατείας, Δημήτρης Σταμάτης, κάλεσε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να δώσει τα ονόματα στην δημοσιότητα.

«Ο αντιπρόεδρος της Βουλής διατύπωσε κάτι πολύ σοβαρό. Μία βαριά κατηγορία ή συκοφαντία και είναι στο χέρι του να αποδείξει αν είναι το πρώτο ή το δεύτερο. Ονοματεπώνυμα κ. Δραγασάκη. Μπορεί να έχουμε διαφορές αλλά ο καθένας έχει μία εκτίμηση για τον κάθε βουλευτή. Σήμερα μας απογοητεύσατε» απάντησε ο Δ. Σταμάτης

Ο Γ. Δραγασάκης ανταπάντησε «Το πότε θα πω τα ονόματα θα το καθορίσω εγώ. Δείτε τις ρυθμίσεις που έφερνε ο κ. Μπαλτακος». Ο Δ. Σταμάτης πήρε το λόγο και κάλεσε για μία ακόμα φορά να πει ονόματα «πρόκειται για βαρύτατη ύβρη και συκοφαντία απέναντι στην κυβέρνηση».

Αλλά όπως κάνουν οι κοινοί συκοφάντες στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ επικράτησε σιγήν ιχθύος.

Κατά τα λοιπά, η συζήτηση της πρώτης ημέρας κύλησε σε υψηλούς τόνους.

Ο εισηγητής της ΝΔ, υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης εξαπέλυσε σφοδρή κριτική κατά του ΣΥΡΙΖΑ και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ως «αρχιτέκτονα των δύο άκρων».

Αρχικά ο κ. Βορίδης επέκρινε τον ΣΥΡΙΖΑ που αρνείται να συζητά με τον Άδωνι Γεωργιάδη λόγω της δήλωσής του ότι θα αποσύρει τις καταθέσεις του αν κερδίσει τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Μήπως θέλετε να σας στέλνουμε και short list για να αποφασίσετε εσείς για το ποιοι θα εκπροσωπούν την ΝΔ;» είπε και πρόσθεσε πως αυτό «δείχνει μία νοοτροπία, ακυρώνει μία αντίληψη δημοκρατίας. Δεν επιλέγουμε στη δημοκρατία τους αντιπάλους μας ούτε επιλέγουμε να τους ακυρώσουμε».

Ακόμη, ο υπουργός Υγείας έκανε λόγο για τρεις πολιτικές δολοφονίες στην Ελλάδα. «Είχαμε πολιτικές δολοφονίες; Ναι! Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από εγκληματική οργάνωση που δρούσε με τον μανδύα πολιτικής παράταξης, και αφετέρου από την τρομοκρατία της άκρας αριστεράς και αν δεν επενέβαινε η κυβέρνηση δεν ξέρουμε πού θα μας είχε οδηγήσει αυτός ο κύκλος βίας και μίσους» υποστήριξε.

Επίσης, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι επί δύο χρόνια εκτόξευσε «ύβρεις, απειλές, τρομοκρατία, κρεμάλες», τονίζοντας πως ο τόπος κινδύνεψε να βρεθεί σε συνθήκες απόλυτης αποσταθεροποίησης».

«Έχουμε κρίση αντιπροσώπευσης και όταν έχουμε κρίση αντιπροσώπευσης, μόνο οι αντιπροσωπευόμενοι μιλούν και όχι οι αντιπρόσωποι. Όποιος, λοιπόν, θέλει ψήφο εμπιστοσύνης, μόνο στο λαό μπορεί να πάει», τόνισε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Δραγασάκης, παίρνοντας τον λόγο.

«Δεν μπορείτε να αποσταθεροποιήσετε τον ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να αποσταθεροποιήσετε τη χώρα από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η δύναμη που επιλέγει ο λαός» υπογράμμισε.

«Δεν συζητάμε για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης. Έχουμε άσκηση πώς θα αντιπολιτευτεί η ΝΔ όταν κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ», σχολίασε ο Γιάννης Δραγασάκης αναφερόμενος και σε όσα είχε πει νωρίτερα ο κ. Μάκης Βορίδης.

Ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι με τον «θριαμβολογικό τόνο» που χρησιμοποίησε ο κ. Βορίδης το πολιτικό μήνυμα της εισήγησης είναι πως «δεν υπάρχει κανένα θέμα να διαπραγματευτούμε, αφού όλα πάνε τόσο καλά».

«Η κυβέρνηση δεν θέλει να βλέπει την πραγματικότητα. Οι επικοινωνιολόγοι λένε ότι ένα ψέμα για να γίνει πιστευτό πρέπει να είναι μεγάλο. Σήμερα ακούσαμε ισχυρά ψεύδη για την πραγματικότητα που ζούμε», ισχυρίσθηκε ο κ. Δραγασάκης υπογραμμίζοντας ότι σήμερα η Ευρώπη συζητά την πτώση της παραγωγής για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο στη Γερμανία μήπως είναι ενώπιον μίας νέας ύφεσης, μήπως υπάρχει φαύλος κύκλος ανατροφοδότησης του χρέους και της ύφεσης και μήπως τα μέτρα Ντράγκι είναι πολύ λίγα.

Απαντώντας στην κριτική του Μ. Βορίδη για ύβρεις εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γ. Δραγασάκης είπε ότι «ο Αντ. Σαμαράς είναι ο αρχιτέκτονας της θεωρίας των δύο άκρων» και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Ποιοι ήταν οι συνομιλητές της εγκληματικής οργάνωσης; Τολμάτε; Τολμάτε εδώ μέσα;». Και για τις αναφορές του Μ. Βορίδη στην αντίληψη για την ιδιοκτησία που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Δραγασάκης συνέστησε: «Μιλάτε για ιδιοκτησία; Μιλήστε πρώτα με τους δικούς σας οπαδούς».

Αναφερόμενος στην ψήφο εμπιστοσύνης ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι πρόκειται για «τακτικισμό» και ότι «ο Σαμαράς θα μιλήσει στο τέλος της συζήτησης όταν κανείς δεν θα μπορεί να του μιλήσει. Είναι ο Πρωθυπουργός των μονολόγων».


Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου