ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Σε ασανσέρ με οπλισμένο άντρα βρέθηκε ο Μπ. Ομπάμα!!

Σοκ προκαλεί στην Αμερική η αποκάλυψη ότι ο πρόεδρος Ομπάμα βρέθηκε πριν από λίγες μέρες στο ίδιο ασανσέρ με οπλισμένο άνδρα.


Μετά το φιάσκο με τον εισβολέα που μπήκε στο Λευκό Οίκο, η εφημερίδα Washington Post αποκάλυψε αυτό το δεύτερο περιστατικό, που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του Αμερικανού προέδρου.

Ο Μπαράκ Ομπάμα βρέθηκε σε ασανσέρ με ιδιωτικό φρουρό που είχε βεβαρυμένο ποινικό μητρώο και άρχισε να τον τραβάει φωτογραφίες. Κατόπιν διαπιστώθηκε ότι το συγκεκριμένο άτομο ήταν και οπλισμένο.

Το περιστατικό συνέβη στις 16 Σεπτεμβρίου, τρεις ημέρες πριν την εισβολή στο Λευκό Οίκο, όταν ο Μπαράκ Ομπάμα επισκέφθηκε τα γραφεία του "Κέντρου Πρόληψης και Πρόληψης Επιδημιών" στην Ατλάντα.

Οι άνδρες ασφαλείας του προέδρου απομάκρυναν τον άνδρα, ενώ μετέπειτα έλεγχος έδειξε πως ο φύλακας είχε στο μητρώο του τρεις καταδίκες για επίθεση.

Ο εισβολέας αλλά και ο φρουρός στο ασανσέρ δεν απείλησαν τις ζωές του Ομπάμα και της οικογένειάς του αλλά έκαναν κάτι εξίσου τρομακτικό: Αποκαθήλωσαν τον αμερικανικό μύθο που θέλει τον Λευκό Οίκο απόρθητο κάστρο και τον πρόεδρο των ΗΠΑ να φυλάσσεται από την καλύτερη ομάδα ασφάλειας στον κόσμο, την διαβόητη Secret Service και τους "Κουφούς", όπως είναι το παρατσούκλι των πρακτόρων της, για το ακουστικό ενδοεπικοινωνίας που φορούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου