ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Διαιτητές για κλάματα....Αυτά δεν γίνονται ούτε στα Μίκυ Μάους...Δείτε τι εκαναν


Ο Ξενοφών Μερκούρι με όλο το θάρρος και την ειλικρίνεια που τον διακατέχει μας διηγήθηκε ένα απίστευτο συμβάν, το οποίο έλαβε χώρα στο γήπεδο της ...

Ελούντας. Την Κυριακή (19/10) λοιπόν, κατά το 80ο λεπτό της αναμέτρησης Ελούντα - Νίκη, ο βραχύσωμος επιθετικός ζήτησε πέναλτι, σε μαρκάρισμα που είχε μέσα από την περιοχή από τον τερματοφύλακα της σητειακής ομάδας, με τον κύριο Βλάσση να του καταλογίζει κίτρινη κάρτα για θέατρο. Για το τι έγινε μετά διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του:


«Από ότι είδαμε όλοι στο σχετικό βίντεο του αγώνα Ελούντα – Νίκη Σητείας, ο τερματοφύλακας της αντιπάλου ομάδας με ανέτρεψε αντικανονικά μέσα στην περιοχή και έπρεπε ο διαιτητής να καταλογίσει το πέναλτι. Εφόσον λοιπόν, ο κύριος Βλάσσης δεν έδωσε το πέναλτι, μου λέει «Σήκω», για θέατρο και αμέσως δέκτηκα κίτρινη κάρτα.




Από την υπερένταση του αγώνα, νόμιζα πως είχα ήδη μία κίτρινη κάρτα πιο πριν, που αυτό σήμαινε την αποβολή μου από το γήπεδο με κόκκινη (δεύτερη κίτρινη) και εφόσον κατάλαβα λάθος έβγαινα έξω από το γήπεδο, χωρίς να φορώ τη φανέλα. Στη συνέχεια οι συμπαίκτες μου, προσπάθησαν να μου εξηγήσουν ότι είχα μία μόνο κάρτα, αλλά μέχρι να κατανοήσω τι είχε γίνει ακριβώς, βγήκα και αμέσως ξαναμπήκα, χωρίς μάλιστα ο κύριος Βλάσσης και ο επόπτης να δει ότι την είχα βγάλει και σημειωτέον εισχώρησα στον αγωνιστικό χώρο χωρίς να ζητήσω το λόγο. Όλα αυτά έγιναν, ενώ το ΠΑΙΧΝΊΔΙ βρισκόταν σε εξέλιξη. Πρέπει επιτέλους οι διαιτητές να προφυλάξουν το άθλημα και να λειτουργούν σωστά, σε οποιοδήποτε περιστατικό.»


lasithisport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου