ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Έξαλλος ο Γ. Καραμέρος με τον Κατσούλη. Έφυγε πετώντας του το μικρόφωνο [ΒΙΝΤΕΟ]

«Όταν ήσουν δημοσιογράφος, πως έκρυβες από τη μητέρα σου τι δουλειά έκανες;» «Με τον βασιλικό ποτίζεται και η γάστρα»
και ο Κρατερός Κατσούλης κατάφερε να κάνει τον καλεσμένο του να φύγει για ακόμα μία φορά, έστω και μετά την...



ολοκληρωση της συνέντευξης. Ο λόγος φυσικά για το χιουμοριστικό ένθετο της εκπομπής «Στα καλά καθούμενα» που σήμερα ήταν καλεσμένος ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Αττικής και πρώην συνεργάτης του Epsilon στην ίδια ζώνη με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, Γιώργος Καραμέρος.

Ο Κρατερός Κατσούλης έκανε ό,τι μπορεί για να τον βγάλει από τα ρούχα του και έστω και έτσι φάνηκε να τα καταφέρνει: «Μη μου παριστάνεις εμένα τον εντυπωσιασμένο, προσπαθείς να οδηγήσεις κάπου την συζήτηση, να με παγιδεύσεις, να πεις ότι οι πολιτικοί είναι υποκριτές» είπε ο Γιώργος Καραμέρος.

«Όταν ήσουν δημοσιογράφος, πως έκρυβες από τη μητέρα σου τι δουλειά έκανες;» συνέχισε ο Κρατερός Κατσούλης ο οποίος έθεσε τη σοβαρή ερώτηση στον αντιπεριφερειάρχη…

«Πώς είναι η Ρένα Δούρου από κοντά γιατί υπάρχει η εντύπωση ότι την πειράζουν λίγο στο photoshop και θα ήθελα να μάθουμε αν είναι τόσο όμορφη και στην πραγματικότητα. βεβαίως είναι πολιτική ερώτηση γιατί δικαιούνται οι άνθρωποι να μάθουν εάν τους κοροϊδεύουν σβήνοντας ρυτίδες, μαύρα μάτια, μαύρες ρίζες στις φωτογραφίες τους γιατί αν κάνουν αυτό Γιώργο Καραμέρο σκέψου τι είναι ικανοί να κάνουν αύριο.» και τον ρώτησε ακόμα… «Σε ποια θέση παίζεις; Που σε έχει βάλει η Δούρου;

«Καλά μ… έχεις τρελαθεί; με φωνάζεις εδώ… έκανα αυτή την ίδια εκπομπή που κάνετα πέρυσι, με φωνάζεις με αντιμετωπίζεις σαν πολιτικό, με ρωτάς όλες αυτές τις…., σου λέω ρώτα με δυο πράγματα. Κάνει πλάκα;» είπε στο τέλος ο Γιώργος Καραμέρος και σηκώθηκε πετώντας του το μικρόφωνο που φορούσε.



zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου