ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Πως ΝΔ – ΠΑΣΟΚ έκαναν διεκδικητή της εξουσίας τον Τσίπρα

Ως πότε θα υπάρχουν άνθρωποι στην κυβέρνηση να τινάζουν το κοστούμι του Τσίπρα και να τον προετοιμάζουν για τη μεγάλη επέλαση;




Όταν αυτή η κυβέρνηση φύγει από την επικαιρότητα και όταν οι ιστορικοί του μέλλοντος γράψουν τον βίο και την πολιτείας της θα βάλουν τον εξής τίτλο: «Πως ΝΔ – ΠΑΣΟΚ έκαναν διεκδικητή της εξουσίας τον Τσίπρα» .

Γιατί τέτοια δώρα αυτοϋπονόμευσης ούτε στα πιο τρελά όνειρά του δεν περίμενε ο Τσίπρας. Ένας πολιτικός άσχετος και ελάχιστος θα πρέπει να στήσει λαμπάδα στα δύο κόμματα εξουσίας που θα τον κάνουν πρωθυπουργό. Όχι με τα μέτρα που πήραν ή τις πιέσεις της τρόικας. Αλλά με την ανικανότητα βασικών γραναζιών της κρατικής μηχανής να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους.

Αναρωτιέται κανείς αν αυτή η κυβέρνηση βαρέθηκε και θέλει να φύγει. Αν είναι αυτό ας το κάνει τώρα και να πάνε σπίτια τους να ξεκουραστούν. Αλλά δεν είναι αυτό. Είναι η αδυναμία διαχείρισης -ουσιαστικής και επικοινωνιακής- να διαχειριστούν βασικά ζητήματα της καθημερινότητας. Αυτά που προκαλούν το κοινό αίσθημα. Διότι ο ελληνικός λαός μπορεί να υπομείνει τα άγρια μέτρα και τις βουρδουλιές της τρόικας. Αλλά δεν μπορεί να υπομείνει την κοροϊδία και το μπάχαλο που προκαλεί το ίδιο το κράτος για να ταλαιπωρεί τους πολίτες.

Από τη μια ο ΕΝΦΙΑ. Πάνω από ένα χρόνο είχαν στη διάθεσή τους να φτιάξουν έναν σοβαρό νόμο και τα έκαναν μαντάρα. Και τώρα οι εταιρικές παροχές. Από το καλοκαίρι «μυρίζονταν» γκάφα, αλλά δεν φρόντισαν ούτε να τη διορθώσουν. Και φτάσαμε τον Οκτώβριο για να γίνει ο μεγάλος χαμός και να γελάει ο ΣΥΡΙΖΑ με τα κυβερνητικά καμώματα.

Αν ο ΕΝΦΙΑ άνοιξε την πόρτα για να μπει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, οι παροχές σε είδος την έκλεισαν πίσω τους για να μη φύγει ο Τσίπρας από το... πρωθυπουργικό γραφείο. Η ζημιά είναι μεγάλη κι όσο κι αν προσπαθεί ο Σαμαράς με κινήσεις υψηλής πολιτικής (συζήτηση για το χρέος, πολιτική διαπραγμάτευση κ.λπ.) να γυρίσει το κλίμα έρχεται η θύελλα ανικανότητας να διαλύσει τα πάντα.

Όμως, ως πότε θα υπάρχουν άνθρωποι στην κυβέρνηση να τινάζουν το κοστούμι του Τσίπρα και να τον προετοιμάζουν για τη μεγάλη επέλαση; Ως πότε θα του δίνουν μποναμάδες και θα του στρώνουν το χαλί; Πόσες και πόσες φορές δεν είπαμε για τα κακώς κείμενα της κυβέρνησης και πώς πρέπει να διορθωθούν; Κι όμως, πότε ο Θεοχάρης, πότε ο Καραβίτης, πότε η Σαββαϊδου ή ακόμη και ο Δένδιας που είχε κλείσει τα κόκκινα δάνεια εδώ κι ένα μήνα αλλά αυτά μένουν ανοικτά προκαλώντας σύγχυση στην αγορά, τινάζουν τα πάντα στον αέρα.

Άραγε πώς εξηγείται αυτός ο αυτοκτονικός ιδεασμός της κυβέρνησης; Θα κάνουν τζάμπα μάγκα τον Τσίπρα και θα μας τον φορτώσουν χωρίς να το καταλάβουμε. Και δεν θα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ για την καταστροφή της χώρας. Εκείνοι που του το επέτρεψαν θα φταίνε.


Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου