ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Ηλικιωμένοι ασελγούσαν σε ανήλικες στην Πάτρα!!

Συνελήφθη ένας 79χρονος..

Συνελήφθη, την Πέμπτη (02/10) το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 79χρονος σε βάρος του οποίου

σχηματίστηκε δικογραφία για ασέλγεια και αποπλάνηση παιδιών.

Για την ίδια υπόθεση, έχουν συλληφθεί μια ημεδαπή 52 ετών και τρεις αλλοδαπές γυναίκες, υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας 33,26 και 22 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μαστροπείας, συνέργεια σε αποπλάνηση παιδιών, παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, έκθεση ανηλίκου και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ειδικότερα, χθες (2-10-2014), στην Πάτρα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, αξιοποιώντας πληροφορίες και στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα, πραγματοποίησαν αστυνομική επιχείρηση σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου κατέλαβαν τον 79χρονο να ασελγεί σε δύο ανήλικες αλλοδαπές, υπηκόους Ρουμανίας, Ρομά ηλικίας 13 και 15 ετών.

Το κατάστημα το λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνη η 52χρονη συλληφθείσα, ενώ αναζητούνται ο 33χρονος ημεδαπός ιδιοκτήτης του καταστήματος και ένας 62χρονος ημεδαπός, που το διευθύνει.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της επιχείρησης, κατελήφθησαν εντός του καταστήματος και συνελήφθησαν 62χρονος ημεδαπός για καταδικαστικές αποφάσεις και 46χρονος υπήκοος Αλβανίας για παράνομη είσοδο και παραμονή στη Χώρα.

Από την εξέλιξη της έρευνας προέκυψε ότι, ο 79χρονος εκμεταλλευόμενος την δεινή οικονομική κατάσταση των θυμάτων και υποσχόμενος αμοιβή 10 με 15 ευρώ, αποπλάνησε τις ανήλικες και ασέλγησε σε βάρος τους.

Παράλληλα από την έρευνα προέκυψε ότι, τουλάχιστον κατά τον τελευταίο μήνα, ο ιδιοκτήτης και οι υπεύθυνοι του καταστήματος, διευκόλυναν την τέλεση ασελγών πράξεων από ηλικιωμένους σε ανήλικες Ρομά, εντός του καταστήματος.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών συνέλαβαν επιπλέον και την 33χρονη μητέρα της 15χρονης και τις 26 και 22 ετών αδερφές της 13χρονης, που είχαν την επιμέλεια τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.


1 σχόλιο:

  1. Οι γονείς επιτέλους πρέπει να προσέχουν τα παιδιά τους με όλα αυτά που γίνονται σχεδόν κάθε μέρα από την πλευρά των αρρωστημένων καθαρμάτων που κυκλοφορούν μεταξύ μας.

    Και θα πρέπει να θεσπιστεί ως ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ τα παιδιά να μην αφήνονται ΠΟΤΕ μόνα με κανέναν φίλο ή γνωστό, ακόμα και συγγενή!

    Τα αρρωστημένα αυτά κτήνη κάθε μέρα είναι όλο και περισσότεροι...Οι δολοφόνοι των παιδικών ψυχών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή