ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Hot Shots βίντεο: Κορίτσια με μπικίνι ρίχνουν με αληθινά πυρά και προκαλούν σκάνδαλο

Η φωτογράφηση έγινε στις ΗΠΑ, αλλά εμπλέκεται και η Βρετανία. Θέμα, τα κορίτσια με μαγιό και οι προκλητικές εμφανίσεις με τα όπλα τους.


Το "Hot Shots" είναι ένα ετήσιο ημερολόγιο που ξεκίνησε το 2011 και τα έσοδα από τις πωλήσεις του διατίθενται για λογαριασμό απόστρατων βετεράνων στρατιωτών που τραυματίστηκαν σε πολεμικές αποστολές του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ.

Το σκάνδαλο ...δεν είναι όμως το πού πάνε τα χρήματα από τις πωλήσεις των "Hot Shots", αλλά το γεγονός ότι οι κοπέλες που φωτογραφήθηκαν και βιντεοσκοπήθηκαν χρησιμοποίησαν πραγματικά πυρά χωρίς η εταιρεία που ανέλαβε την υλοποίηση του όλου project να έχει λάβει σχετική άδεια.

  Η Εθνική Φρουρά της Utah διέταξε εισαγγελική έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκε η φωτογράφηση στις οποίες συμμετείχαν μοντέλα από τη Βρετανία.
Στο τελικό αποτέλεσμα έλαβαν μάλιστα μέρος και πεζοναύτες της 19ης Μονάδας Ειδικών Δυνάμεων των ΗΠΑ, κάτι που είχε μεγάλο αντίκτυπο στον τύπο της Αμερικής ο οποίος σχολίασε με καυστικό τρόπο την είδηση.

  Ο Steven Fairbourn, εκπροσωπώντας την Εθνική Φρουρά δήλωσε πως η έρευνα διεξάγεται για να διαπιστωθεί αν χρησιμοποιήθηκαν πραγματικά πυρά, αν συμμετείχε στρατιωτικό προσωπικό και για να εντοπιστεί ο υπεύθυνος που έδωσε τη σχετική άδεια για τα γυρίσματα.

  Η εταιρεία παραγωγής απάντησε μάλιστα με το παρακάτω backstage βίντεο και ανακοίνωσε ότι χρησιμοποιήθηκαν αληθινά πυρομαχικά.
Στο τέλος των πλάνων τα μοντέλα ευχαριστούν τους άνδρες της Utah National Guard για τη βοήθεια τους.

Η πώληση του ημερολογίου θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο.
Για την ώρα η Οργάνωση Help For Heroes που είναι υπεύθυνη για τη διάθεση των εσόδων στους βετεράνους, δεν έχει σχολιάσει το περιστατικό ούτε έχει ανακοινωθεί η "καμπάνα" για το στρατιωτικό προσωπικό που συμμετείχε.



 Dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου