ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Φωτογραφίες που βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας: Ο Michael Jackson στο γάμο της Elizabeth Taylor

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν για πρώτη φορά φωτογραφίες από τον όγδοο γάμο της Elizabeth Taylor με τον Michael Jackson στο πλευρό της. Οι φωτογραφίες δόθηκαν στη δημοσιότητα από το
ίδρυμα που φέρει το όνομα της ηθοποιού.


Η τελετή έγινε το 1991 στην έπαυλη του βασιλιά της ποπ στη Neverland, στη Καλιφόρνια, παρουσία 160 καλεσμένων. Τότε η αξέχαστη ηθοποιός αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης με τον οικοδόμο σύντροφό της, Larry Fortensky.

Η νύφη φαίνεται στις φωτογραφίες ιδιαίτερα μαυρισμένη να φοράει το νυφικό της αξίας 25.000 δολαρίων που είχε σχεδιάσει ο Valentino και αποτέλεσε το δώρο του σχεδιαστή για το γάμο.

Το ενδιαφέρον για την τελετή ήταν τόσο μεγάλο, που ελικόπτερα πετούσαν πάνω από τη Neverland για να καλύψουν το γεγονός, ενώ ένας παπαράτσι έφτασε στο σημείο να πέσει με αλεξίπτωτο λίγα μέτρα μακριά από το ζευγάρι, τρομοκρατώντας το γαμπρό και τη νύφη. Τη φύλαξη είχαν αναλάβει πρώην στρατιωτικοί από το Ισραήλ και 100 άνδρες ασφαλείας, σύμφωνα με το People που δημοσίευσε τις φωτογραφίες.

Παρόλο που ο πρώην σύζυγος της Taylor, Eddie Fisher, είχε προβλέψει ότι ο γάμος αυτός θα είχε διάρκεια καθώς ήταν η πρώτη φορά που η ηθοποιός παντρευόταν ένα απλό καθημερινό άντρα, δυστυχώς διαψεύστηκε. Το ζευγάρι χώρισε πέντε χρόνια αργότερα.

Η Elizabeth Taylor πέθανε στις 23 Μαρτίου 2011 καθώς τα τελευταία χρόνια υπέφερε από προβλήματα καρδιάς σε ηλικία 79 ετών. Ο Michael Jackson πέθανε στις 25 Ιουνίου 2009. Ο Fortensky, στα 62 του χρόνια ζει στην Καλιφόρνια και λέει ότι παρά το χωρισμό του με την θρυλική Κλεοπάτρα παρέμειναν δύο πολύ καλοί φίλοι.













newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου