ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Oι πιο τρελοί αστυνομικοί -Κάνουν ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι κι ανεβάζουν φωτογραφίες στο Instagram!!


Ποιος είπε ότι οι αστυνομικοί είναι κάτι συνοφρυωμένοι, πάντα σοβαροί τύποι που δεν σηκώνουν αστεία; Στο Ρέικιαβικ μόνο τέτοιοι δεν υπάρχουν. Τουλάχιστον αυτό δείχνει ο λογαριασμός τους στο Instagram.




Μελετώντας κανείς τις φωτογραφίες που ανεβάζουν εκεί οι ένστολοι του Μητροπολιτικού Αστυνομικού τμήματος στην πρωτεύουσα της Ισλανδίας, θα καταλήξει εύκολα στο συμπέρασμα είναι ότι οι πιο... τρελοί που κυκλοφορούν σε όλο τον κόσμο.

Ο λογαριασμός τους στο Instagram είναι γεμάτος στιγμιότυπα από τις στιγμές που διασκεδάζουν εν ώρα υπηρεσίας. Η χώρα τους έχει ένα από τα μικρότερα ποσοστά εγκληματικότητας στον κόσμο, οπότε έχουν άφθονο ελεύθερο χρόνο για να κάνουν ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι.

Συχνά λοιπόν πέφτουν με τα μούτρα σε κάθε είδους λιχουδιά, από ντόνατς- υπάρχει άλλωστε και ο σχετικός μύθος για τους αστυνομικούς, μέχρι παγωτά και χοτ ντογκ.






Τις ατελείωτες ώρες που πρέπει να είναι στο τμήμα βλέπουν ποδόσφαιρο, αράζουν με τα πόδια πάνω στα γραφεία ή ρίχνουν κανέναν... ύπνο.




Οχι βέβαια πως εκτός τμήματος έχουν διαφορετική στάση, αφού μπορεί να ξαπλώσουν σε παγκάκια, να κάνουν κόλπα με σκέιτμπορντ ή με έλκηθρα στο χιόνι.










Εννοείται πως είναι και ιδιαίτερα φιλόζωοι. «Σκοτώνουν» λοιπόν την ώρα τους παίζοντας με παπαγάλους στο τμήμα, κάνοντας περιπολίες με γάτες, ή ταΐζοντας τις πάπιες.






Και βέβαια, επειδή δεν υπάρχει έγκλημα για να κυνηγήσουν, δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην εορταστική διακόσμηση του τμήματος και όταν δεν είναι Χριστούγεννα... διακοσμούν τον εαυτό τους.







iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου