ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Λαζόπουλος vs Θεοδωράκη: «Πόσα πήρε από την ΕΡΤ;»

Νέα επίθεση εναντίον του Σταύρου Θεοδωράκη εξαπέλυσε ο Λάκης Λαζόπουλος, αυτή τη φορά με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Ο Λαζόπουλος μίλησε στην «Ελληνοφρένεια» του Real, όπου τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο ίδιος δεν πήρε ποτέ χρήματα από το δημόσιο σε αντίθεση με τον Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος βρισκόταν στην ΕΡΤ την περίοδο που ήταν πρωθυπουργός ο Κώστας Σημίτης. Ο Λαζόπουλος προκάλεσε τον αρχηγό του Ποταμιού να δηλώσει πόσα χρήματα έπαιρνε από την ΕΡΤ και ποια ήταν τότε η τηλεθέαση της εκπομπής του.

Από εκεί και πέρα, σε δηλώσεις του στον Βήμα FM o Λ. Λαζόπουλος μίλησε και πάλι με βαριά λόγια για τον Σταύρο Θεοδωράκη, χαρακτηρίζοντάς τον εκφραστή «της πνευματικής σαπίλας της χώρας» και εκπρόσωπο «των λεγόμενων εναλλακτικών, των low profile πλουσίων» και τονίζοντας ότι ο μόνος ρόλος που μπορεί να παίξει στα πολιτικά πράγματα της χώρας είναι αυτός που έπαιξε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

«Σκοπός του» δήλωσε «είναι να σχηματίσει κυβέρνηση με τον Σαμαρά και αν δεν πάει καλά θα πάει με τον ΣΥΡΙΖΑ με στόχο να τον ρίξει μετέπειτα...».

Τέλος, απέκλεισε ξανά το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί ο ίδιος στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν είναι προτεραιότητά μου» δήλωσε συμπληρώνοντας ότι δεν έχει την άποψη πως είναι αναγκαίος στην πολιτική σκηνή της χώρας αυτή την ώρα.


thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου